Imam ga

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Uporabniški avatar
Miha
Uporabnik foruma
Prispevki: 57
Kraj: Hrastnik

Imam ga

Odgovor Avtor: Miha » 19. Oktober 2010, 07:15

Legacy, letnik 2004, 102000 km, avto je kot iz salona, končno sem ga le dočakal, strašno sem vesel... :D

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 19. Oktober 2010, 07:17

Predstavitev vozila je obvezna :D Drugače pa srečno pri nabiranju kilometrov z njim.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 19. Oktober 2010, 09:48

Miha, bodi preklet! :D Spulil si mi ga izpred nosa. Sej je govora o modrem, iz lj, a ne?
V petek sem še se menil zanjga, pa je tip reku, da v soboto nima časa... no, očitno ga je imel, ker v nedeljo je bil že zaaran.

A poveš, koliko je bila končna cena? a je dal kakšne zimske gume še zraven?

Uporabniški avatar
Miha
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Miha » 19. Oktober 2010, 10:28

msenjur napisal/-a:Miha, bodi preklet! :D Spulil si mi ga izpred nosa. Sej je govora o modrem, iz lj, a ne?
V petek sem še se menil zanjga, pa je tip reku, da v soboto nima časa... no, očitno ga je imel, ker v nedeljo je bil že zaaran.

A poveš, koliko je bila končna cena? a je dal kakšne zimske gume še zraven?
He, he ja moder iz LJ. Avto sem si ogledal že med tednom , takoj sme vedel da ga bom kupil če le uspem svojga prodat. Prodal sem ga v nedeljo na sejmu še preden sem not zapelu. Ob 9 sem bil pri stricu in mu dal aro. Cena je bila 9200€ dal mi je še skoraj nove zimske gume, pustil cestnino, plačal tehnični pregled, pa še neke malenkosti. Skratka tip je bil idealen prodajalec. Upam da boš tudi ti našel "svojega" ;-)

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: msenjur » 19. Oktober 2010, 10:32

pišuka poldi! lepo je pa slišat, da obstajajo še pošteni in uredu prodajalci.

Tistega italijanskega si šel zihr gledat, a ne?

sicer jest bolj upam na outbacka, samo sem bil zadnjič že tik pred tem, da kupim legacya, pa tud outbacki so dražji... Zdej sm najdu enga tipa, mi bo probal iz it kakšnega zrihtat, tako da bom še malo počakal. Če ne, gledam pa tud tistega srebnega legacya, k je zelo zelo lepo ohranjen...

Uporabniški avatar
Miha
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Miha » 19. Oktober 2010, 11:54

msenjur napisal/-a:pišuka poldi! lepo je pa slišat, da obstajajo še pošteni in uredu prodajalci.
Tistega italijanskega si šel zihr gledat, a ne?
Italijanskega sem šel gledat. Na oko je avto lep. Ima tam pa tam kako prasko. Fino so se trudili s čiščenjem. Tudi motor je videti nov, tok je opran. Mogoče se tudi zaradi tega na zaslonu nad kilometrino pojavlja tisti er IU. Menim da se neki slabo " skonektali" nazaj ali pa je med pranjem prišla voda zraven. Lahko da ni nič, da je avto čist ok. Nisem upal reskirati. Pa tut o ceni se ni bil pripravljen pogovarjati.

Vso srečo pri nakupu...

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: msenjur » 19. Oktober 2010, 12:36

ok. hvala. ga bom crtal iz seznama.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost