2010 Outback

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Markok
Novinec
Prispevki: 2

2010 Outback

Odgovor Avtor: Markok » 16. December 2010, 00:19

Zdravo,

odprla se mi je možnost ugodno kupiti novega Outbacka dizel. Bil sem na testni vožnji in z avtom sem bil zelo zadovoljen.

Avto imam namen imeti 7+ let, pa me malo zanimajo vase izkusnje/informacije o tem avtomobilu. Še drzi pogovorna vzdržljivost Subarujev?

Malo sem bral po internetu težave z volanom ima avto še kakšne težave? Sprašujem se tudi zakaj jih je tako malo na naših cestah, tudi Legacyjev.

Že v naprej hvala za odgovore!

Marko

tadejk
Uporabnik foruma
Prispevki: 271

Odgovor Avtor: tadejk » 16. December 2010, 00:51

Mislim, da je globalizacija naredila svoje in danes ni več avtomobilov, ki ne bi bili potrošno blago. Zraven pridejo še raznorazne težave z elektroniko.

Glede na splošen upad prodaje novih vozil, visoke cene pri uvozniku in pregovorno nepokvarljivost je povsem razumljivo, da je na naših cestah bolj malo novih modelov.

lpt
'05 Outback 2.5 AT LPG

Uporabniški avatar
Perezvon
Uporabnik foruma
Prispevki: 131

Odgovor Avtor: Perezvon » 20. December 2010, 23:07

Zdravo Marko,

Tudi sam sem zasledil, da naj bi imeli nekateri 2010 Outbacki in Legacyji težave s tresočim volanom pri avtocestni vožnji.
Nisem pa našel nobene rešitve ali odpoklica s strani Subaruja.
Morda ti veš kaj več?

Bil pa je en odpoklic za napako na volanskem konektorju za volanska stikala in airbage (http://www.insideline.com/subaru/legacy ... ector.html)

Za koliko bi pa lahko dobil Outbacka 2.0D? Jaz sem dobil ponudbo za 36.5K za nov avto uvožen iz Švedske.
LP

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov