Outback 2011 "coal runner"
Re: Outback 2011 "coal runner"
Malo oz. veliko smole je to.. To bi se vse lahko že zgodilo prejšnjemu lastniku, pa bi on kupil top primerek.. 
Bolj sem jezen na Avtomotive iz Kopra ker so trdi v glavo. Nudijo storitev, ki jo ne znajo opravljati. Vceraj in danes je bil avto pri Šternu. Pripravil je predračun za menjavo sveč, omenil bo šobe in plovec v rezervoarju (danes je obstal na cesti, čeprav je kazalo 1/4), ki ga mora poslati Avtomotivu. Odletel je še en teden...
No stvari so se malo premaknile, v ponedeljek se začne popravilo.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Alo, tole spremljam in eden naj mi pove tale računica; 539,00 EUR za grelne svečke potem pa še, če bo potrebno za šobe 912 EUR, motor ven 550,00 EUR seveda plus delo ?????? EUR. Pa kaj ste vi NORI. Veste kaj, kar nekaj članov tega foruma ima kar nekaj proti AVTOPLINU. Koliko plina dobim za te EURE. Seveda mora biti strokovno in vrhunsko vgrajena in servisirana. In z veseljem povem, da naslednji avto bo tudi na PLIN in verjetno Subaru. Pred kratkim sem imel idejo o dizlu, seveda druga znamko vendar, sem se premislil. Ko tole bereš saj te kap zadane koliko moraš dati za servis dizla, pa brez sklopke in dvo mastnega vztrajnika itd.
Potem pa negoduje Aleks o njegovem Foriju. HALO FANTJE IN DEKLETA A DENAR SERJETE.
Potem pa negoduje Aleks o njegovem Foriju. HALO FANTJE IN DEKLETA A DENAR SERJETE.
Jst tko ne bom nč plaču. Na predračunu ti pa piše kaj kolk stane. Šobe so 900e in 550e delo, sveče so pa 267e in 175e delo. Do zdej sm dal 1000e "izrednih popravil" v 10ih mescih oz. 30000km.
Ja Klemz sem narobe pogledal. Kljub temu so vsote za mene mal preveč. Tudi za 1000 eur mam kar nekaj plina in to po ceni 0.55 uer. Tako kot sem napisal imel sem prebliske za dizla vendar, malo računice ni to to.
Nisem si mislil da je toliko dela z menjavo svečk.. Kr hudo.
Važno da ti zrihtajo
Važno da ti zrihtajo
Se vidi, da so majstri naleteli že na več scenarijev in se zaščitijo z dodatnimi zapisi na predračunu.
To sm jst predlagu, da ne bo potem iz strani Automotiva kaksna neumna fora spet.
to je še nekje v mejah subaruja. 1000€ na 30.000km je cca toliko kot mene stane forester. mogoče pri tebi malo manj, a je tudi avto mlajši. 550 € za delo z demontažo motorja pa tud še ni tako svinjsko, glede na to da je to uradno, z računom, pa najbrž morjo še kaj garnacije dat na vse skup. pri jelen dizlu (pfujebemomastcrkodabogda) je že dolg tarifa okrog 100€ za dizo če je japanska. to je brez da motor ven vlečejo (samo demontaža, menjava vložkov, tariranje, montaža - vseskup brez materijala).
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Fantje, če bi mene tolk stal avto bankrotiram. Delam 20k na tri mesece. V povprečju dam 70-100€ na 15kkm za servis, kak stabilizator, končnik, in to je to. Aja honda accord
ampak, na slikci je pa forester? al sem jaz že čorav? imel moj sosed hondo, ja. horror story. crv dizl. tolko horror, da je bolj zadovoljen zdaj z range roverjem. pol si lahk predstavljaš kak horror je bil. ker z range roverjem bit zadovoljen, morš met kar debelo kožo.icko napisal/-a: ↑15. December 2017, 16:41Fantje, če bi mene tolk stal avto bankrotiram. Delam 20k na tri mesece. V povprečju dam 70-100€ na 15kkm za servis, kak stabilizator, končnik, in to je to. Aja honda accordŽe tadruga. Prva se je poslovila pri 400k in še sedaj verjetno lepo vozi nekje pri Orbanu. Imel sem jo od 260k. Za vzdrževanje v kpl obdobju nisem dal več kot 1200€ s servisi vred.
Se strinjam. Samo roko na srce 4 pogon in honda... to ti je lahko že apriori jasno da je no go. Po splošnih zanesljivostih, testih ipd crv res ni kak biser. Tud civic "made in england" je baje tiki tiki. Well kar se ostalega napisanega tiče pa stojim za svojimi besedami.
ps
Forester na fotki... hehe. če boš pozoren boš videl da moja v rokah drži štruco. In ta štruca gre danes že na proti osmemu letu, forester pa je pri Karliju na dvorišču verjetno že njega dni spustil dušo

ps
Forester na fotki... hehe. če boš pozoren boš videl da moja v rokah drži štruco. In ta štruca gre danes že na proti osmemu letu, forester pa je pri Karliju na dvorišču verjetno že njega dni spustil dušo
eh kaj pa je to, osem let. če bi moj forester hodil v šolo, bi šel spomladi na maturo, tolk let ma že.
Si upaš kupit tanovega? 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost