LEGACY 2.0 by Legacy_46
Re: LEGACY 2.0 by Legacy_46
Ja zdražlo ga je, ko je slišal zvok brez resonatorja 
A, ne. Je mene že dolgo to dražilo, brez skrbiklemz napisal/-a:Ja zdražlo ga je, ko je slišal zvok brez resonatorja
A pol smo vsi brez resonatorjev? Na mojmu foriju je samo katalizator pa zadnji lonec. Vmes pa samo cev.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
A si se odločil potem za gerkšiča. Lepo izgleda
A sound ima taprav?
A sound ima taprav?
Subaru Legacy 2.0 GL
Je kar v redu 'razločljiv' boxer, čeprav od blizu recimo je precej boljši (govorim za prosti tek na mestu). Men je ql.legacy96 napisal/-a:A si se odločil potem za gerkšiča. Lepo izgleda![]()
A sound ima taprav?
Super! Lepo tut zgleda. :.sup
Hvala hvalaKanumlc napisal/-a:Super! Lepo tut zgleda. :.sup
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
O kaki ceni je to govora. Pa kaj vse ti je naredu? Dobr pride 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Gerkšič je car meni je že skoraj na vseh trenutnih avtih predelal izpuh,enega bo pa še po praznikih...
Enih par danes z Rakitne 
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Izpuh je res lep, se bom ta teden sam oglasil pri Gerkšič-u, da vidim kaj lahko pri CRVju naredi.
Mene tudi tole zanimastrojnik005 napisal/-a:O kaki ceni je to govora. Pa kaj vse ti je naredu? Dobr pride
http://www.auspuh-gerksic.si/
To je zraven Špara na Viču, na drugo stran Jamove. Za 80eur lonec s krivino, zaključna cev z inoxa. Lonec, zadnja cev lepo pobarvano s srebrnim sprejem za avspuhe. V glavnem jaz sem za tako ceno zelo zadovoljen. Veliko bolje kot navaden lonec, za katerega vemo, da je lahko še več. Priporočam. Majstru poveš kako bi rad, se mal zmeniš, ga pustiš kakšno uro in ti zrihta.
To je zraven Špara na Viču, na drugo stran Jamove. Za 80eur lonec s krivino, zaključna cev z inoxa. Lonec, zadnja cev lepo pobarvano s srebrnim sprejem za avspuhe. V glavnem jaz sem za tako ceno zelo zadovoljen. Veliko bolje kot navaden lonec, za katerega vemo, da je lahko še več. Priporočam. Majstru poveš kako bi rad, se mal zmeniš, ga pustiš kakšno uro in ti zrihta.
Tnx za info
tolk da vem kje se da zrihtat ko bo original lonec hin glede na to da je gor že zavidljivih 17 let 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov