Če naredim veliki servis pri 300000 ne bo nič narobe... Pravilno razmišljam?
Legacy 2.0 138hp 2006
Re: Legacy 2.0 138hp 2006
Mi lahko nekdo še svetuje prosim, kdaj naj zamenjam zobati jermen oz naredim veliki servis, avto ima 286.000km in zobati jermen je bil menjan pred 75000km...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Zobati jermen bi se naj zamenjal vsakih 105k km.
Oziroma vsakih 5 (določeni do 6 ali 7) let...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Zivjo, spet jaz in moj legy
Bi mi znal kdo povedat zakaj mi ob mrzlem motorju, rad ugasne avto, zalavfam (brez problema), tud na mestu lepo dela, ko pa zelim startat, rad ugasne, oz. rabi velik gasa da spelje, kakor mu mal obrati padejo kar crkne, ce ze ne crkne mu obrati nihajo iz priblizno 500 na 1000, ko dam gas se vse spet umiri.. Med voznjo ne cuka, ne trokira, lepo vlece, tud ogret motor lepo zalavfa in ne crkuje... Akumolator sem ze imel odklopljen za pol ure... Vse je vredu, v prostem teku ma obrate mal pod 1000 predvidevam da nekje 700 po stevcu... Ugl. tece zelo mirno..
Samo pri mrzlem motorju nagaja
Bi mi znal kdo povedat zakaj mi ob mrzlem motorju, rad ugasne avto, zalavfam (brez problema), tud na mestu lepo dela, ko pa zelim startat, rad ugasne, oz. rabi velik gasa da spelje, kakor mu mal obrati padejo kar crkne, ce ze ne crkne mu obrati nihajo iz priblizno 500 na 1000, ko dam gas se vse spet umiri.. Med voznjo ne cuka, ne trokira, lepo vlece, tud ogret motor lepo zalavfa in ne crkuje... Akumolator sem ze imel odklopljen za pol ure... Vse je vredu, v prostem teku ma obrate mal pod 1000 predvidevam da nekje 700 po stevcu... Ugl. tece zelo mirno..
Samo pri mrzlem motorju nagaja
Mogoče kdo ve, se da na 2.0 motor zmontirati se drugi lonec za auspuh pod pogojem da dobim odbijac zadnji z dvema odprtinama...
Ne gre se za uporabnost, temvec za izgled, pravtako bi se priporocam ce kdo prodaja taj zadnji odbijac...
Ne gre se za uporabnost, temvec za izgled, pravtako bi se priporocam ce kdo prodaja taj zadnji odbijac...
Mi lahko nekdo objasni pomen A displaya in B displaya pri kilometrih na stevcu, med A in B se tudi povprecna poraba razlikuje... imata tedvi stevilki kaksno posebno nalogo ali pac obe stejea kilometre in se ju da resetirar kadar hocem? Do sedaj sem samo A resetiral...
Ja, jaz recimo B resetiram za servis olja, A pa za vsako tankanje. Drugače pa ju lahko resetiraš kadarkoli hočeš.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pri večino avtih imaš samo eno in tudi večina jih resetira ko grejo npr. tankat. Tukaj ti pa beleži porabo 2x pod A in B...resetiraš lahko oboje in ne bo nič narobe. Samo porabo ti bo znova začelo beležit. Resetiraš pa jo isto kot A. Če imaš drugačno porabo med A in B, potem imaš tudi pri B več prevoženih kilometrovsublega napisal/-a: ↑12. Oktober 2017, 21:52Mi lahko nekdo objasni pomen A displaya in B displaya pri kilometrih na stevcu, med A in B se tudi povprecna poraba razlikuje... imata tedvi stevilki kaksno posebno nalogo ali pac obe stejea kilometre in se ju da resetirar kadar hocem? Do sedaj sem samo A resetiral...
Upam da nisem preveč zakompliciral xD
Zastopim ja
Pri B imam kar 8736km ze 
in pri 9999 se obrne na 0.
Sedaj pa ze vse skoraj vem
Zanima me se, ko avto nima obratov se slisi cviljenje oz. skripanje v motorju... ko ima obrate se ne slisi vec... ker sem na hitro malo posprical jermena s silikonskim sprejem in ker ni nehalo skripat, raje vprasam, kaj bi lahko bilo? Sem pa ze tudi na youtubu slisal pri enem subarju enak zvok skripanja ko je laufal na mestu...
Zanima me se, ko avto nima obratov se slisi cviljenje oz. skripanje v motorju... ko ima obrate se ne slisi vec... ker sem na hitro malo posprical jermena s silikonskim sprejem in ker ni nehalo skripat, raje vprasam, kaj bi lahko bilo? Sem pa ze tudi na youtubu slisal pri enem subarju enak zvok skripanja ko je laufal na mestu...
Probaj sklopit klimo in če ne bo več cvililo potem je jermen od klime slab ali pa samo za malo naštelat. Če bo pa še zmeraj cvililo, potem je pa od altenatorja...
Cvili tudi brez klime... torej je od alternatorja...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov