nakup legacy-a diesel ???

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
sraufek
Uporabnik foruma
Prispevki: 58
Kraj: Kranj

Re: nakup legacy-a diesel ???

Odgovor Avtor: sraufek » 28. December 2013, 16:11

Zivjo, upam, da ne bo zamere ce "ugrabim" tole temo.
Zanimam se za nakup legacya dizla in cene pri nas so seveda, kako bi temu rekli zimsko zamrznjene :D in zato gledam malo po tujih ala avtonetih in sem zasledil tole:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... LSO_EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;

Okvara motorja. Zanima me, ce mogoce kdo ve, okvirno seveda, koliko bi prislo popravilo. Sam racunam na okoli 4000-5000 EUR. Potem imam nov motor in vem kje sem. Ce kupim pri nas za 16-17 tisoc, se vedno nisem cisto preprican kaj sem dobil.
Cena uzvoza in davki so drugo, sploh ker se bo treba z cenilcem mal pregovarjat ker tole niti priblizno ni eurotax cena :)
Dirkac kroznih krozisc

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 29. December 2013, 12:00

Barva mu paše........kratek motor za STIko pride nov cca 4k eur,tako,da bi mogu bit dizel verjetno cenej.......kako se boš za DMV zmenu pa ne vem:)

Uporabniški avatar
kamsedlo
Član Subaru kluba
Prispevki: 510
Kraj: Mengeš

Odgovor Avtor: kamsedlo » 29. December 2013, 16:50

beliblisk napisal/-a:Barva mu paše........kratek motor za STIko pride nov cca 4k eur,tako,da bi mogu bit dizel verjetno cenej.......kako se boš za DMV zmenu pa ne vem:)
Ko sem ob rednem servisu kar tko mal vprašu, kolk bi blo stroškov, če mi slučajno razturi gred (kao rak rana boxer dieslov )mi je mehanik reku, da okol 7 do 8K EUR.
Tko da tale ugibanje o manj kot 4K za nov diesel motor niti slučajno ne vzdrži. ;-)
Forester diesel

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 29. December 2013, 17:26

Cena za komplet motor (turbina,koletorji,alternator,koletorji,kompresor klime...pač čisto vse kar je pod havbo ) je 7200$.......na forumih pa sem zasledil ceno 2400$ za samo kratek motor :.sup

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov