menjava ojničnih ležajev

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Uporabniški avatar
Žaan_Turbo
Član Subaru kluba
Prispevki: 370
Kraj: Gornji Grad

Re: menjava ojničnih ležajev

Odgovor Avtor: Žaan_Turbo » 11. December 2013, 07:51

ROK GT napisal/-a:mene pa zanima če je kdo že menjal ojnične ležaje na subaru legacy l.95 2.0 4x4,predvsem me zanima kakšen je postopek oz če se jih da na avtomobilu ali je treba motor ven vzet in koliko ponavadi stanejo,ker pri moji bivši alfi 145qv je bilo čisto enostavno pa še cca 60€ so samo bili
Bi jih menjal iz preventive ker sem do sedaj imel z njimi že večkrat slabe izkušnje
Niso tako lahko dostopni, da bi jih menjal preventivno... pri 145qv je vrstni 4 cilindr motor, vzameš karter dol in lahko zadevo zamenjaš na avtu :) pa 2.0 16v Twinspark so ble podvržene ribattu, tk da tam je blo pametno menjat zadevo preventivno, pr subaruju pa pomoje nima smisla, razen če ti že ropotajo? ;-) Je pa treba vzet motor ven, dat narazen, ker pri bokserju če vzameš karter dol nimaš dostopa do vseh vijakov na ojnicah.. če pa že vzameš narazen pa računaj potem komplet novih tesnil za motor, glave brusit, i.t.d,.. pol je najceneje če kr motor zamenjaš. :?
Prišel, Videl, Scagal

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov