Taki simptomi so ponavadi pri plinski napeljavi. Če jo ni, pa poglej motorček prostega teka IACV. Spucaj in namaži.
http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/ ... RGnI2w.jpg
moj work horse legacy
Re: moj work horse legacy
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Preveri, če vse tesni, tako kot bi moralo - predvsem tam, kjer so bile 'dize' od plinskih injektorjev, pa kjer se je (če se je) uparjevalnik plina povezal na podtlak ...vepar napisal/-a:Jo je imel. Je demontirana
motorček spucan. prosti tek je zaenkrat ok. hvala 
kaj naj sčaram pa s porabo? ker to je too much
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Za visoko porabo je lahko kriva lambda, ali MAF / MAP, lahko pa tudi kakšna bolj mehanska zadeva (slabi ležaji, zatikajoče zavore, ...).vepar napisal/-a:motorček spucan. prosti tek je zaenkrat ok. hvala
Jaz bi ga priklopil na računalnik in preveril, kakšne korekcije (fuel trim) uporablja motor med delovanjem.
ven sem potegnil MAP in ga sčistil z alkoholom.. poraba je na prvi uč padla za kak liter..tako da se bližam številki 10..
je še kaj takega kar se splača očistit? :mrgreen:
še nekaj.. je na tem motorčku IACV ta črna stvar na koncu v originalu gumjasta? ker na mojemu je trda plastika (kot stara neprožna guma)..to pomoje ne tesni ravno ok?
je še kaj takega kar se splača očistit? :mrgreen:
še nekaj.. je na tem motorčku IACV ta črna stvar na koncu v originalu gumjasta? ker na mojemu je trda plastika (kot stara neprožna guma)..to pomoje ne tesni ravno ok?
Tista guma na verntilu, je gotovo že malce slaba, ampak mislim, da tesni OK saj je konus. Bodi bolj pozoren na O-ring rdeče barve, ki mora biti v dobrem stanju. Če si 7 so ta ventil večkrat čistili in niso odstranili O-ringa, se je le ta lahko stegnil in velika verjetnost je da bo slabo tesnil.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost