Legacy EJ22 1991, NE VŽGE, POMOČ!
-
click_here
- Novinec
- Prispevki: 16
Re: Legacy EJ22 1991, NE VŽGE, POMOČ!
CE je prižgan. Sem našel napotke kako se odčita CE in bom danes to naredil. Glede cen senzorjev upam da so tej uredu, v nastprotnem primeru definitivno dobiti rabljene :a .
-
click_here
- Novinec
CE je pokazal št 22. knock sensor. Je to mogoče problem da motor nima iskre?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Dvomim - kolikor se spomnim, je meni avto delal tudi z odklopljenim 'knock' senzorjem...click_here napisal/-a:CE je pokazal št 22. knock sensor. Je to mogoče problem da motor nima iskre?
-
click_here
- Novinec
Morda kdo pozna koga ki bi imel kaksnega za test?
A imaš opcijo vžgat na porivanje ?
Meni kadar so senzorji zajebavali, je vedno na porivanje vžgal v prvo, drugače pa sploh ne...
Meni kadar so senzorji zajebavali, je vedno na porivanje vžgal v prvo, drugače pa sploh ne...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
-
click_here
- Novinec
Ce ni iskre dvomim da bo na porivaje..je opcija samo je ta buggy zelo tezko bi rabil usaj 3 ljudi tko da nebom niti probaval. Dobil sem informacijo da ce so zanic senzorji na glavni gredi oz odmicni pokaze voltmeter neskoncno tako da bom se to preveril preden kaj kupujem.
-
click_here
- Novinec
Še vedno zaželjena kakršna koli pomoč pri dobivanju delov za testiranje, knock/klenk senzor, senzor odmične in glavne gredi. hvala
Jaz mam knock senzor. Gotovo bi se dobil tudi senzor odmične in celo rele vžiga. Samo boš moral priti iskat. Lahko me pokličeš na 014953029.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
-
click_here
- Novinec
Dobro, vas poklicem ko bom frej.
Kot ti pravim, meni na verglanje ni vžgal, pa če sem 75Ah akumulator spraznu....
Če pa sem ga spustil po klancu, je vžgal takoj. Brez pardona...
Če imaš šanso probat, se splača...
Če pa sem ga spustil po klancu, je vžgal takoj. Brez pardona...
Če imaš šanso probat, se splača...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Motor ter ecu imaš ozemljen ?
knock senzorja ne rabi za samo delovanje, je pa motor "len" , če tega senzorja ni. Fora je v tem, da ima ecu 2 mapi za predvžig prva je osnovna in je predvidena za najslabše razmere druga mapa je samo dodatek prvi koliko predvžiga lahko doda dokler ne "poklenka" motor in torej, če knock senzorja ni motor deluje samo na prvo osnovno mapo.
glede na to da je motor v buggy-ju, števcev nimaš priklopljenih ?
knock senzorja ne rabi za samo delovanje, je pa motor "len" , če tega senzorja ni. Fora je v tem, da ima ecu 2 mapi za predvžig prva je osnovna in je predvidena za najslabše razmere druga mapa je samo dodatek prvi koliko predvžiga lahko doda dokler ne "poklenka" motor in torej, če knock senzorja ni motor deluje samo na prvo osnovno mapo.
glede na to da je motor v buggy-ju, števcev nimaš priklopljenih ?
The only treasure my car came with was rust...
-
click_here
- Novinec
Ne vem če sta ozemljena ker ne vem kako to pride, buggyja sem kupil narejenega (ni motor v buggyju ampak je buggy narejen iz legacyja sepravi vse porezano, ostal je samo poden do zadnje preme, in nato narejena kletka) ampak prej je deloval uredu , včasih je meu slabe trenutke in ni šel čez 4k obratov drugače pa uredu. Armaturka je notri, samo konzola za radijo in ventilacijo je komplet vn pobrana. Čudi me samo to da če so res potem takem senzorji odmične/glavne gredi zakaj ne pokaže tega na CE..
za primer, če sta oba senzorja fuč, potem elektronka ne mora vedeti, da se motor vrti.
Če bencin je oz. se injektorji odzivajo, potem vsaj eden od teh senzorjev deluje.
Rele vžiga se nahaj na "A" stebričku takoj pod armaturo, dostop s spodnje strani in se najebeš, da prideš do njega.
Če bencin je oz. se injektorji odzivajo, potem vsaj eden od teh senzorjev deluje.
Rele vžiga se nahaj na "A" stebričku takoj pod armaturo, dostop s spodnje strani in se najebeš, da prideš do njega.
The only treasure my car came with was rust...
-
click_here
- Novinec
Bugy dela! po zaslugi dobrodušnega Tomaža kateri je priskrbel dele. Vzrok je bil senzor glavne gredi, narejeni tank funkcionira. hvala vsem za pomoč!
Pozdravljeni,
tudi jaz imam težave z vžigom.
Imam subaruja legacy GX 4WD letnik 1996 2.2 (ej22).
Ko je avto še deloval je deloval (zgleda da) po treh cilindrih. Tako sem naredil cca 50 km.
Simptomi:
Kaj menite?
Lep pozdrav.
tudi jaz imam težave z vžigom.
Imam subaruja legacy GX 4WD letnik 1996 2.2 (ej22).
Ko je avto še deloval je deloval (zgleda da) po treh cilindrih. Tako sem naredil cca 50 km.
Simptomi:
- Iskra samo na dveh celindrih.
- ECU vrne kodo 32 - O2 senzor
- Svečke
- Kable
- 2x Cinšpulo
- Senzor odmične gredi
Kaj menite?
Lep pozdrav.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov