Adijo Impreza, pozdravljen Outback
Re: Adijo Impreza, pozdravljen Outback
cestitke za nakup lepotca...
tvoja impreza je pa tudi baje sla v nase domace kroge??
Je že domamsenjur napisal/-a:cestitke za nakup lepotca...
Tamau se pa že cel teden sam smeji :-D
http://i87.photobucket.com/albums/k149/ ... 61fw2j.jpg
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
hehe... kok se bo sele ko bo sneg videl...
Uf, je še deleč sneg... Drugač pa itak 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Čeprav je malce obbuškana in rahlo gnila, je še vseeno zelo lepa.
Naj ji neke gume gor natakne
viewtopic.php?f=50&t=9131" onclick="window.open(this.href);return false;
Dam za 30€ :P Prpelem v LJ....
Vi ste mojstri boste z lahkoto malce zakital in pobarval....30€ feltne, pa neki barve pa bo top!
Naj ji neke gume gor natakne
viewtopic.php?f=50&t=9131" onclick="window.open(this.href);return false;
Dam za 30€ :P Prpelem v LJ....
Vi ste mojstri boste z lahkoto malce zakital in pobarval....30€ feltne, pa neki barve pa bo top!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Saj ima se original alu 15-ke 
Najprej cestitke ob nakupu stroja in naj ti dobro sluzi.glede gum pa tko.jst sm jih kupu kejsn mesec nazaj dimenzijo 215\55-17.so sicer Falken ze-914 po ceni 86eur .lohka ti se za 3 napisem ceno?Hankook K115 100€,Uniryal Rainsport3 103€,YokohamaE70 105€.
Sajmon čestitke ob nakupu in naj te dolgo in varno vozi naokoli. 
Forester diesel
Čestitke in srečno vožnjo tudi iz moje strani
.
Go Westy, go!
Čestitke naj ti služi, še kako sliko bi nam lahko zaupal :-)
H6 je šel od doma 
Hehe, hvala vsem. :-D
Danes je bila na vrsti prva roka notranjega čiščenja. Pa ni bilo dosti dela, samo občutek je boljši.
Zunaj se ga lotim ob prvi ugodni vremenski priložnosti. Takrat tudi kakšna fotka več.
Me je pa šokirala rezervna guma. Nerabljena Geolandarca g900 na original 17 colski liti feltni
Danes je bila na vrsti prva roka notranjega čiščenja. Pa ni bilo dosti dela, samo občutek je boljši.
Zunaj se ga lotim ob prvi ugodni vremenski priložnosti. Takrat tudi kakšna fotka več.
Me je pa šokirala rezervna guma. Nerabljena Geolandarca g900 na original 17 colski liti feltni
Avto ima nove čevlje. Sicer sem rahlo razočaran, v katero smer gre gumarska proizvodnja, a upam da se gudjerke izkažejo, kot jih vsi hvalijo. Namreč ob montaži sem ugotovil, da so gume precej čigumaste, bočnice pa v primerjavi z zimskimi Falkencami zelo tanke in mehke. Približno take imajo DH gume za bicikle. Pa še polnjene so 0.5 bara več kot priporoča Subaru. Zato pa dobijo toliko pik pri porabi, prijemu in hrupu.
Igral sem se z OBD2 BT testerjem, ga pustil čez noč vštekanega, zjutraj avto čudno vžgal, med malco pa že mrknil. Je možno, da obd tester sprazni akumulator?!
Po šihtu ni šlo brez kablov.
Sem pa ugotovil čudno reč, da avto ne vžge, če ne stisneš sklopke. To ugotovil pri prodajalcu akumulatorjev.
Drugače pa ga čaka predhodna menjava tesnil na glavah, kar mi je zelo čudno in upam, da je to edini večji krč po menjavi lastnika.
Zavore bom tudi osvežil, ker se je bolj malo bremzalo in je očitno bilo dovolj časa za teto rustiko.
Igral sem se z OBD2 BT testerjem, ga pustil čez noč vštekanega, zjutraj avto čudno vžgal, med malco pa že mrknil. Je možno, da obd tester sprazni akumulator?!
Sem pa ugotovil čudno reč, da avto ne vžge, če ne stisneš sklopke. To ugotovil pri prodajalcu akumulatorjev.
Drugače pa ga čaka predhodna menjava tesnil na glavah, kar mi je zelo čudno in upam, da je to edini večji krč po menjavi lastnika.
Zavore bom tudi osvežil, ker se je bolj malo bremzalo in je očitno bilo dovolj časa za teto rustiko.
Nekateri subaruji imajo stikalo na pedalu za sklopko, ki blokira vžig; sicer sem bral, da je to serijsko za JDM, očitno pa ni izključno.
Verjetno akumulator na koncu? Da bi imel tester tako porabo v mirovanju je čudno.
Imaš navadno verzijo gum ali z ojačanimi bočnicami?
Verjetno akumulator na koncu? Da bi imel tester tako porabo v mirovanju je čudno.
Imaš navadno verzijo gum ali z ojačanimi bočnicami?
Akumulator ni še čist hin. Tester je pokazal še dobrih 300A zagonskega toka, tako da do zime bi moral zdržat, a zaradi občutka bom kar menjal.
Gume niso xl, nosilnost imajo 94, a po besedah prepotentnega majstra enega od lublanskih vulkanizerjev so take vse nove taboljše gume. So tudi bolj ovalne v preseku. Prime k pasmatr, zdržijo pa 2-3 nežne sezone, če. Zimska falkenca, ki je bila gor, je po takih kriterijih primerna za traktorje in kamione. Povečan vnos silike v zmes je očitno glavni razlog za to.
Gume niso xl, nosilnost imajo 94, a po besedah prepotentnega majstra enega od lublanskih vulkanizerjev so take vse nove taboljše gume. So tudi bolj ovalne v preseku. Prime k pasmatr, zdržijo pa 2-3 nežne sezone, če. Zimska falkenca, ki je bila gor, je po takih kriterijih primerna za traktorje in kamione. Povečan vnos silike v zmes je očitno glavni razlog za to.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov