outback 2006
Re: outback 2006
A pol rabim samo en DVD na posojo, da ga skopiram in naj bi zadeva delala?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Glede te (Kenwood) navigacije je kar jeba, sploh za subaruje. Res je, da pašejo DVDji od RR ali pa Volva, ampak tudi ti so že zelo zastareli. Pa še občasno bo hotel imeti original DVD. Če ti ni škoda par stotakov, potem vrži ven to navigacijo in vgradi P&P vzhodnjaško navigacijo. Sam sem naredil tako in sedaj imam carpc z WINCE. Sedaj že ponujajo tudi android. Glede na operacijski sistem, pa je danes na voljo ogromno navi programov in kar je najpomembneje, brez težav lahko delaš nadgradnje. Trenutno imam še vedno IGO, moram pa narediti nadgradnjo. Če boš kaj blizu obale oz jaz kaj blizu ljubljane, ti lahko v miru pokažem.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Se bomo enkrat zmenili, ja.
Sem že gledal za 250 evrov radio z androidom, pa ima GPS(navigacijo), bluetooth, sd kartico, usb priključek, zadnjo kamero, pa še izhod za dodaten monitor, ki ga montiraš na vzglavnik, da otrok zadaj lahko risanke gleda.
Iščem pa še malo bolj razširjenega, da bi imel še OBD2. Sem jih že videl in imajo potem kompletno vse podatke od avta.
Tale je za legacy/outback 2009 do 2011, zdej pa iščem, če obstaja tak za 2006 letnika.
http://www.aliexpress.com/item/FOR-SUBA ... 44778a6596" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima pa vse:
- android
- OBD2
- izhod za zadnjo kamero
- usb
- sd card
- gps
- bluetooth
- 3g mobitel
- izhod za dodaten monitor
- ...
Sem že gledal za 250 evrov radio z androidom, pa ima GPS(navigacijo), bluetooth, sd kartico, usb priključek, zadnjo kamero, pa še izhod za dodaten monitor, ki ga montiraš na vzglavnik, da otrok zadaj lahko risanke gleda.
Iščem pa še malo bolj razširjenega, da bi imel še OBD2. Sem jih že videl in imajo potem kompletno vse podatke od avta.
Tale je za legacy/outback 2009 do 2011, zdej pa iščem, če obstaja tak za 2006 letnika.
http://www.aliexpress.com/item/FOR-SUBA ... 44778a6596" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima pa vse:
- android
- OBD2
- izhod za zadnjo kamero
- usb
- sd card
- gps
- bluetooth
- 3g mobitel
- ...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Za ta letnik vozila boš težko kaj našel ... razen varianta z vgradnjo tablice...
Vsaj jaz nisem nič zasledil za 2006--2008
lp,m
Vsaj jaz nisem nič zasledil za 2006--2008
lp,m
nebivedu napisal/-a:Se bomo enkrat zmenili, ja.
Ima pa vse:
- android
- OBD2
- izhod za zadnjo kamero
- usb
- sd card
- gps
- bluetooth
- 3g mobitel
- ...
Hehe, ta večni začaran krog butastega poševnookega inženiringa klimaradio enote outbackov 06-09
:mrgreen:
Lep, velik srečnih km.
Zagotovo se ti smeji ko primerjaš vožnjo med gozdarjem in tem zdej
Zagotovo se ti smeji ko primerjaš vožnjo med gozdarjem in tem zdej
Tega večinoma Urša vozi. Jaz ostajam na gozdarju. Mogoče edino 2.5 motor v gozdarja, pa bo.
Dober stroj!
naj vama dobro služi. Glede na gume, ki jih boš dal...a bo tut kak lift kit?
Ta outback bo za po cestah. AT gume zato, da jih imaš 2 leti gor in potem zamenjaš, da ne rabiš letnih in zimskih imet.
Če bom kupil še enega, potem ga bom dvignil za ene 8cm in mud terrain gume gor.
Sem razmišljal o liftkitu, ampak nekak tako:
Če bom kupil še enega, potem ga bom dvignil za ene 8cm in mud terrain gume gor.
Sem razmišljal o liftkitu, ampak nekak tako:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
So mi pa tistile Bulbari čedalje bolj všeč iz tankih cevčic... ravno toliko da ne potolčeš takoj odbijača.
Ja na outbacku, če bi se vozil po terenu kr rabiš orenk zaščito. Kar se tega tiče, je forester veliko boljši.
Manjka pa foriju 2.5 motor.
Manjka pa foriju 2.5 motor.
680 kanadskih dolarjev + poštnina stane liftkit. Še enih 500 za gume.
Dobiš pa tudi papirje za homologacijo za liftkit, za gume bi moral pa sam narest homologacijo, ker bi dal 235/70/16 gor.
Dobiš pa tudi papirje za homologacijo za liftkit, za gume bi moral pa sam narest homologacijo, ker bi dal 235/70/16 gor.
Kaj pa naša carina plus davek plus še kr neki stroški plus še davek na vse, tko zarad lepšga, da se fila proračun...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov