Odgovor
Avtor: nebivedu » 07. April 2018, 21:46
Ja, bom. Bi prec vzel avtomatika, če bi bil kak dober na voljo.
Zdej bom jaz dobil uršinega s skoraj 400k kilometrov, urša bo imela pa novega s pol manj kilometri.
Na mojega gre sedaj:
obnovljeni roki (vargalant vrhnika, kjer so se kr potrudili. Bomo videli, če res drži, da boljše delajo kot tisti v Horjulu) + vse gumice + palčke stablizatorjev + gumice stabilizatorja
novi končniki
3x novi ležaji (enega sem pa že zamenjal, ker je tulil, tako da bodo vsi štirje novi)
novi prednji amortizerji + liftkit
zadaj amortizerji z liftkitom
nova volanska gred (ta sedanja pušča, da je cel dvorišče v flekih) + novi končniki na koncih volanske gredi + nov križ volana
klešče, diski, ploščice in pakne iz mojega avtomatika
Pa feltne gredo v gun metal plastidip, ko bom že vse razstavljal
klešče, diski, ploščice, pakne, roke in končniki so že doma, ostalo je v prihodu. GLS pa po stari navadi spet vozi z volovskimi vpregami pakete iz nemčije do slovenije. Naročil 25.3., štiri dni obdelave in 29.3. so dobili na GLS dva paketa za pripeljat, pa sta se do danes premaknila samo od vrat skladišča do tega, da so ju prečitali in vpisali, da so jih dobili. V glavnem bom še kak teden čakal, da pride do sem vse skupaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”