Outback trokira
Re: Outback trokira
Bila sem pri Šternu v Kranju.
Na uradnem servisu so te poslal domov, po 14 dneh, k so imeli tvoj avto, s prižgano CE lučko, češ da ni nič in, da ne vedo, kaj je narobe? 
Tako je. Pojasnilo je bilo, da nima casa sprobavati vseh delov, k bi lahko bili razlog okvare, Saj po svojè razumem, samo ce je ta lucka kljuc do prepoznave tezave, pa nic ne razumem. Racunalnik mu ni nic pokazal. A je s tem mislil to lucko pa ne vem, ker sem popolni laik.
Stern je drgac super mahanik za subaruje, nemara pa za drugimi mojstri popravlat. Lahko pa se do Krzica zapeljes.
Koliko te je prišel servisTatjana napisal/-a: ↑30. Januar 2019, 19:31Tako je. Pojasnilo je bilo, da nima casa sprobavati vseh delov, k bi lahko bili razlog okvare, Saj po svojè razumem, samo ce je ta lucka kljuc do prepoznave tezave, pa nic ne razumem. Racunalnik mu ni nic pokazal. A je s tem mislil to lucko pa ne vem, ker sem popolni laik.
H6 je šel od doma 
No kakorkoli, to tezavo zelim resiti, ker tako ne gre.
200€. 100 za svecke, 50 za benz, ki ga je porabu, 50 za delo.
200€. 100 za svecke, 50 za benz, ki ga je porabu, 50 za delo.
Svečke 100€ ?!
Me je kar malo zahladilo po hrbtu, ko sem tole vidu?!
Me je kar malo zahladilo po hrbtu, ko sem tole vidu?!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Na dizlu z delom 600€ al kolk je ze biu pr men racun.
Katere svecke so ti pa dali not potemtakem? Ocitno majo nenormalne marze.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
100 € za Iridium z gajbo in pol pira 
Te svečke so dražje, ki jih je moral dat zarad plinske napeljave. 28€ komad, tako da je še mal spustil ceno
NGK svečke za plin so res 100€, tolk sem dal tudi jaz v trgovini z avtodeli. Zdržale pa naj bi garantirano 60.000 km.
https://www.fahrzeugteile-vogler.de/Web ... LINE11.jpg
https://www.fahrzeugteile-vogler.de/Web ... LINE11.jpg
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Živjo
No da poročam, kaj smo zrihtali. Tomaž ga je priklopil na računalnik in mu je izpisalo več napak.
Kabli so prebijali, zato mi jih je Tomaž oblekel, enkrat jih bom pol še zamenjala, zdaj so v redu. Je bilo že takoj bolje.
Peljala sem ga naštelat ventile, je avto skoraj kot nov. To je bil glavni problem.
In zdaj samo še čakam, da dobim motorček za uravnavanje zraka (air valve contol). Sem ga kar na netu naročila, original stane skoraj 500€. Upam da bo ta za 15€ v redu
Pa da se še tu zahvalim Tomažu za vso pomoč in angažiranost. Hvala
Lp vsem
No da poročam, kaj smo zrihtali. Tomaž ga je priklopil na računalnik in mu je izpisalo več napak.
Kabli so prebijali, zato mi jih je Tomaž oblekel, enkrat jih bom pol še zamenjala, zdaj so v redu. Je bilo že takoj bolje.
Peljala sem ga naštelat ventile, je avto skoraj kot nov. To je bil glavni problem.
In zdaj samo še čakam, da dobim motorček za uravnavanje zraka (air valve contol). Sem ga kar na netu naročila, original stane skoraj 500€. Upam da bo ta za 15€ v redu
Pa da se še tu zahvalim Tomažu za vso pomoč in angažiranost. Hvala
Lp vsem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost