Nov uporabnik in novi lastnik Bojčovega Turbaka
Ene ugotovitve oz. ker je tud Niva doktorirala na EJ20 turboless
lahko tud jest potrdim, da sumim lambdo sondo za cukanje avta, namreč ko ne pospešujem ali počnem kaj podobnega avto pri zmerno dodanem gasu nekoliko cuka (ko sem picajzlast čutim drugač ni panike). Ko sem imel pa odklopljeno pa se je kljub cukanju pojavila še CE lučka z napako 42 če se ne motim - IDLE SWITCH, po vklopu lambde nazaj pa ni več duha ne sluha o tej napaki
Lambdo pa imam zanič zagotovo saj vseskozi kaže ECU-ju enako vrednost - itak vn iz toleranc
Kupujem novo pa sem zdej slišu, da uni BOSCH ponaredki niso za dolgo
Kolikor vem pa v onem belem turbaku ni delujoče CE lučke, zato ti je edina možnost, da najprej to urediš (dodaš manjkajočo žarnico v armaturnem instrumentu oz. jo zamenjaš). Še boljše pa bo da kontaktiraš uporabnika Marky-ja, ki ima SELECT MONITOR sistem za diagnostiko naših vozil + ne odira kot nekateri na servisih
in ti bo povedal ne kaj je problem ampak tud kaj ni točn tko kot bi mogl bit 
Kolikor vem pa v onem belem turbaku ni delujoče CE lučke, zato ti je edina možnost, da najprej to urediš (dodaš manjkajočo žarnico v armaturnem instrumentu oz. jo zamenjaš). Še boljše pa bo da kontaktiraš uporabnika Marky-ja, ki ima SELECT MONITOR sistem za diagnostiko naših vozil + ne odira kot nekateri na servisih
to me pa spominja na Reda, ko se je zarnica za CE lucko se par let po nakupu vozila v srednjem predalcku, jaz pa v dobri veri, da vse prav dela (dumb blonde) in zacuda tudi jesubi92 napisal/-a:Kolikor vem pa v onem belem turbaku ni delujoče CE lučke, zato ti je edina možnost, da najprej to urediš (dodaš manjkajočo žarnico v armaturnem instrumentu oz. jo zamenjaš)
ko pa je zacel Red biksat, so jo zmontirali nazaj v armaturo, pa je zasvetila novoletna jelka
v glavnem takrat so mi menjali EGR ventil, ce se prav spomnem (un stos, ki vraca del izpusnih plinov, da zmanjsa temperaturo izgorevanja in vsebnost dusikovega oksida in se necesa, blablabla bo raje Marky podal strokovno razlago)
se je pa moj Red tik pred tem zelo podobno obnasal kot tvoj turbak
lahko, da je tudi pri tebi to(se da ocistit), lahko pa je kaj drugega, simptomi so nasplosno za vec zadev precej podobni
v glavnem Marky z magicno skatlico je pravi naslov
Samo nevem ali imam sploh lambdo priklopljeno to bi najbol Bojč T vedu!Zdaj mi ni cukal že neki časa mogoče zato ker imam samo kratke razdalje po 10 km na dan!Cukat mi je začenjal po malo hitrejši vožnji in ko hočem lepo počasi vozit pa začne cukat,avto ustavim ugasnem in spet normalno dela!A ima kdo cifro od uporabinka Markya da ga kontaktiram!
H6 je šel od doma 
@Pssiho: 1. lambda je priklopljena, katalizatorja pa ni nobenga notr.
2.to glede cukanja se je ze men parkrat pripetil in sicer ponavat k sm se res cjazu v kašni koloni na pol stoječi
3.glede porabe pa upam da ne tankaš povn tank, ker svoje čase je men mal spušal kestl (ne vem upam da ti je Klemn kej omenu)
Ma sej boš uletu na kawo pa bomo takrat mal bl točno dorekl
2.to glede cukanja se je ze men parkrat pripetil in sicer ponavat k sm se res cjazu v kašni koloni na pol stoječi
3.glede porabe pa upam da ne tankaš povn tank, ker svoje čase je men mal spušal kestl (ne vem upam da ti je Klemn kej omenu)
Ma sej boš uletu na kawo pa bomo takrat mal bl točno dorekl
Lp
Seveda . Ta teden bo kawa v Šempetru z dobrim razlogom, drug tedn bo pa navadna kawa spet kje drugje...
Vse dogovore za kawe najdeš v oddelku Subaru srečanja -> http://www.subaru-slo.net/viewforum.php?f=7
Vse dogovore za kawe najdeš v oddelku Subaru srečanja -> http://www.subaru-slo.net/viewforum.php?f=7
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost