https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... %29_02.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
LEGACY turbo by Legacy_46
Re: LEGACY turbo by Legacy_46
a ne vidiš ? Tam zadaj pri havbi...kot da bi se nekdo zmotil z merami
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... %29_02.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Moram priznat, da sam od sebe tega nisem opazil in me ni nič zmotilo...
Isto velja za sedana - dokler nisi narisal okvirčka, nisem opazil tiste stopnice.
Poklicna ali ljubiteljska deformacija. Tudi sam sem hitro opazil to neskladnost. Jaz bi se nad čim takim bolj zamislil pri audiju a8 ali merc S klasi. Tam je tudi kar nekaj kiksov, ki so vidni že s par metrov, avto pa za bajto dnarja.
Tudi jaz sem za to že dolgo vedel prej, zgleda res malo čudno, ampak se spregleda, zdaj sploh ne porajtam tegaBackW00d napisal/-a:Kaj se je tukaj dogajalo na papirju, ko so ga risali ?! Pri karavanih še bolj moti, ko ne zaključi zadnjega konca tako kot bi ga lahko...
Zamenjano olje, filtri (oljni, benz, zračni). Podvozje je v zelo solidnem stanju.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Je Sani delal?
Stara gajba, ampak je lep, sicer meni osebno se karavan še bolj dopade, pa pustimo to.
Srečno vožnjo, veliko užitkov in čim manj okvar, samo upgrejdanje naj se dogaja.
:.sup
P.S.
Polžek je zakon a ne?!

Stara gajba, ampak je lep, sicer meni osebno se karavan še bolj dopade, pa pustimo to.
Srečno vožnjo, veliko užitkov in čim manj okvar, samo upgrejdanje naj se dogaja.
:.sup
P.S.
Polžek je zakon a ne?!
Hvala, ni Sani delal. Itak, da je zakon polžek 
Mi je kolega na FB-ju komentiral, da Subaru 1992-ga ni tolk oglaševal ta avto, kot sem ga jaz v tem tednu na fb
Mi je kolega na FB-ju komentiral, da Subaru 1992-ga ni tolk oglaševal ta avto, kot sem ga jaz v tem tednu na fb
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
In vrjetno ima kolega kar prav.
Zdajle sem opazil, zakaj hudiča prednja tablica tako čuno postrani stoji?

Zdajle sem opazil, zakaj hudiča prednja tablica tako čuno postrani stoji?
To sem tudi sam že gledal, un nosilec je tko čudno pritrjen oz. (ali) zategnjen postrani. Meni drugače v redu zgleda, saj v prihodnosti jo bom najbrž prinetalurbancebulj napisal/-a:Zdajle sem opazil, zakaj hudiča prednja tablica tako čuno postrani stoji?
Lahko je tudi nosilec narobe obrnjen.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Lepo nameščena tablica
, seveda pa tudi lepo vozilo.
Hvala hvala 
Tudi jaz ti želim veliko zadovoljstva in užitka v vožnji. Če pa se vrtiš kaj okli naših koncev si vedno dobrodošel na kavo, sok ali karkoli pač... (ampak tudi tastar se še vedno lepo vozi
)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost