+ rešil me je muk - kako izklopiti dimmer na klimi ko prižgeš luči, in se posledično podnevi na klimo nič ne vidi; trik je v tem, da tiščiš "OFF" knof.
Outback 2.5, MT, 1999
Tle bi te pa neki vprašu... A ostane dimmer izklopljen za vedno dokler spet ne držiš knofa OFF in ga vklopiš, ali se vsakič ko prižgeš luči dimmer avtomatsko vklopi in ga moraš vsakič osebej izklapljat. Sprašujem, ker pri bivšem '03 je bilo potrebno vsakič ko si prižgal luči še dimmer posebej izklopit kar mi je res paralo živce.gorazd0 napisal/-a:+ rešil me je muk - kako izklopiti dimmer na klimi ko prižgeš luči, in se posledično podnevi na klimo nič ne vidi; trik je v tem, da tiščiš "OFF" knof.
Še ena mejhna fora, ki je v navodilih ni... Če držiš gumb Out.Temp., ti temperatura ostane na ekrančku in se ne izklaplja več po parih sekundah.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pri meni je treba vsakič, ko daš kontakt (oz. vklopiš luči), tiščat OFF knof za nekaj sekund. Ko avto ugasneš, je dimmer spet aktiven.Unikat napisal/-a: Tle bi te pa neki vprašu... A ostane dimmer izklopljen za vedno dokler spet ne držiš knofa OFF in ga vklopiš, ali se vsakič ko prižgeš luči dimmer avtomatsko vklopi in ga moraš vsakič osebej izklapljat. Sprašujem, ker pri bivšem '03 je bilo potrebno vsakič ko si prižgal luči še dimmer posebej izklopit kar mi je res paralo živce.
Med tem, ko ta nastavitev ostane, tudi, če avto vmes ugasneš.Še ena mejhna fora, ki je v navodilih ni... Če držiš gumb Out.Temp., ti temperatura ostane na ekrančku in se ne izklaplja več po parih sekundah.
Še na temo intervalnih brisalcev - moj '99 Legacy z GX opremo ima nastavitev intervala... Morda je bila kdaj ročka zamenjana - ker se mi zdi malo čudno, da bi skoraj enak avto s sicer 99% enako opremo to imel drugače.
D.
ta oprema zgleda zelo varira; zadnjič sem gledal enga (avtomatika), pa je imel osvetljena ogledalca v senčnikih; Lipej-ev ima drugačno centralno konzolo (en "predalček" več),...
+ A ni lučke na armaturki, ko je odprt šibedah, al je samo meni crknila? Že 2x sem ga pozabu zapret (in potem tekel zapirat ko je začelo deževat).
+ A ni lučke na armaturki, ko je odprt šibedah, al je samo meni crknila? Že 2x sem ga pozabu zapret (in potem tekel zapirat ko je začelo deževat).
Zadnjič spremenil gorazd0, dne 22. Julij 2008, 01:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
To glede dimmerja je narejeno pravilno, vsaj za naše avtomobile, ki so kupljeni v Nemčiji, ker ni mišljeno, da so luči prižgane tudi podnevi. Če bi imel ob prižganih lučeh izklopljen dimmer, potem bi pa ponoči motila premočna osvetlitev klime in radia (če je original CD ima tudi dimmer).
@gorazd0: tisto z ročko tempomata sem mislil povedati, da tempomat ni na isti ročki kot brisalci.
@gorazd0: tisto z ročko tempomata sem mislil povedati, da tempomat ni na isti ročki kot brisalci.
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov