Problem z kazalcem za bencin ...
Sem odkril razlog za cukanje. No saj ni bilo cukanje ampak kar trenutni zastoj. Na izhodih iz desnih hudih (ostri, na šus speljani) ovinkov je avto kar malo počakal. To se je močno poznalo pri pol praznem (ali pol polnem
) rezervoarju bencina. Pri menjavi plovca sem namestil tistega, ki je imel zraven pumpo nekoliko manjšo (glej slike v prejšnjih postih) kot sem jo imel prej. Zato je razdalja od izhoda cevi za bencin pa do mrežice kjer pumpa črpa bencin za cca 25 mm krajša. Seveda zato pri divjanju skozi desne ovinke bencin uide na levo stran in pumpa nima več kaj vlečt, pa avto malce počaka, da bencin pride nazaj.
Treba bo podaljšati cevko, ki sesa bencin.
Treba bo podaljšati cevko, ki sesa bencin.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tako je. Kot kaže je Subaru uporabljal dve pumpi in gotovo je bil prirejen tudi tisti prostorček v rezervoarju. Razdalja od naseda nosilca plovca in pumpe do kratke poševne cevke na kateri je mrežica se razlikuje. Če imaš večjo pumpo in jo zamenjaš z manjšo (krajša z manjšim premerom ohišja) je treba podaljšati spodnjo cevko z mrežico.
Jaz sem zaenkrat le napolnil rezervoar
.
Jaz sem zaenkrat le napolnil rezervoar
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Da ne bom smetil foruma, bom kar tukaj vprašal;
Bencin mi pušča na spodnji strani rezervoarja na voznikovi strani, tam kjer so tiste tri cevi pritrjene (pušča pri stiku teh cevi in gume,ki je na rezervoarju) Iskal sem po vseh manualih kateri bi ta del bil, vprašal v par trgovinah pa brez uspeha-kakšen cilinder za pumpo bi še dobil:)))
Zanima me sledeče:
-je kdo že imel podoben problem in oz. kako ga je rešil?
Gre pa se za Legacy 1.gen
Hvala
Bencin mi pušča na spodnji strani rezervoarja na voznikovi strani, tam kjer so tiste tri cevi pritrjene (pušča pri stiku teh cevi in gume,ki je na rezervoarju) Iskal sem po vseh manualih kateri bi ta del bil, vprašal v par trgovinah pa brez uspeha-kakšen cilinder za pumpo bi še dobil:)))
Zanima me sledeče:
Hvala
Če imaš varianto porint preko gumi prerjavele cevi in dat dve novi objemki boš za nekaj časa rešil problem. Je pa ta zadeva na udaru pri teh polnoletnikih in v kolikor hočeš menjat cevi do pumpe je treba snet rezervoar kar pa je dela 5ur+jahzna napisal/-a:Da ne bom smetil foruma, bom kar tukaj vprašal;
Zanima me sledeče:
Hvala
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov