Outback 2.5, MT, 1999
Sem mel enkrat en vikend outbecka 2.5 automatik letnik 00 mal na pokušini (sem ga že zaarau - pa se je izkaza ta to ni to, kar je prodajalec govoril-->lagal) in me je to zelo odbijal pri avtu, dimer mislim
. Naredu enih 500 kilometrov po mestu (vsake tolk cajta pohodu) in eno vožnjo po ac do ljubljane in nazaj (tempomat 130) in mel porabo dobrih 13 litrov, kar se mi je zdelo tudi dosti če primerjam imprezo gt z enako vožnjo. Drugače pa je zame to idealen avto, sploh zdaj, ko vem za to foro z dimmerjem 
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
A jz bom pa z viledo šipe brisu k bo padal al kaj...niva13 napisal/-a:ma jaz sem pogrešala, zato pa sem vzela od GT-ja poleg spojlerjasubi92 napisal/-a:A tvoj 2.2. je to imel, ker jest imam to šele zdaj v mojmu Turbu wannabe, je pa tako da če nimaš ne pogrešaš, ko pa je pa navališ na tisto nastavitevgorazd0 napisal/-a:Ugotovil sem, da nima nastavljivega intervala za prednje brisalce.![]()
G. a ročka ne paše iz tvojega 2.2?
JAN napisal/-a:A jz bom pa z viledo šipe brisu k bo padal al kaj...niva13 napisal/-a:ma jaz sem pogrešala, zato pa sem vzela od GT-ja poleg spojlerjasubi92 napisal/-a: A tvoj 2.2. je to imel, ker jest imam to šele zdaj v mojmu Turbu wannabe, je pa tako da če nimaš ne pogrešaš, ko pa je pa navališ na tisto nastavitev![]()
G. a ročka ne paše iz tvojega 2.2?
Ah ne, ti bi potem imel tako brez intervala.
BTW a je to zdaj tvoj tretji ali cetrti Legi?
Po nesreči sem ugotovil še eno funkcijo klime - ob vklopljenem "auto" delovanju ponoven pritisk na "auto" vklopi "Econ" mode... karkol že to je (se mi zdi, da je malo manj hladilo).
Drugač pa je avto preživel odpravo na Kočulo,... naložen + tovorna prikolca; smo bli k Strojani... poraba 10L/100 km (AC tempomat na 120 kmh);
Drugač pa je avto preživel odpravo na Kočulo,... naložen + tovorna prikolca; smo bli k Strojani... poraba 10L/100 km (AC tempomat na 120 kmh);
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
S tem starim postom Gorazd si razsvetlil še menegorazd0 napisal/-a:Ja; v četrtek je prišel Lipej na kawo...
+ rešil me je muk - kako izklopiti dimmer na klimi ko prižgeš luči, in se posledično podnevi na klimo nič ne vidi; trik je v tem, da tiščiš "OFF" knof.
Po slabih dveh letih sem se končno znebil dvomasnega vztrajnika (nadomestil ga je klasičen, enomasni in nova sklopka za Forija), zmontirana je tudi lažja glavna jermenica in še "cuker" - nove odmične. Hkrati so se menjala prakitčno vsa tesnila na motorju, tefloni, semeringi,.. bi moral bit mir za naslednjih nekaj let.
Kot da imam drug avto. V nizkih obratih (do 1500) je še malo muhast, potem se mu pa meša od 2000 do rdečega polja, vmes pa še dodatno znori pri 4000 in potem še enkrat pri 5000 obratih. Wicked!
Sledi vtekanje novih delov, nato pa še menjava izpuha (manjka mi še STi midpipe) in remap. Potem pa na valje.
Kot da imam drug avto. V nizkih obratih (do 1500) je še malo muhast, potem se mu pa meša od 2000 do rdečega polja, vmes pa še dodatno znori pri 4000 in potem še enkrat pri 5000 obratih. Wicked!
Sledi vtekanje novih delov, nato pa še menjava izpuha (manjka mi še STi midpipe) in remap. Potem pa na valje.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov