outback 2006
Re: outback 2006
uf, to je pa za živčke pol ... moral bi zamenjat enih par žarničk na foriju v armaturi, pa se ne morem spravit k delu. njabrž si bom moral pripravit baldrijanov čaj in apaurine
?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
V armaturi foresterja pa ni problema zamenjat (klima in ventilacija imata 2 žarnici), v samem števcu ni problem, ker ga ven pobereš in zamenjaš na ponku, drugje so pa v stikalih, pa samo stikalo ven in zamenjaš žarnice pa stikalo nazaj notri.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
oh, potem pa ni take panike. a lahko vprašam, se odločaš menjati outbacka namesto forija iz prostorskih razlogov, ali bolj zaradi motorizacije?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Mal več placa, močnejši motor, 20cm več havbe pred sabo,...
V osnovi mi je fori za offroad boljši, ampak tukaj se bo treba pa potrudit. Žena "časti" liftkit, ker ona želi, da imam outbacka, pa je bil to pogoj, da ga sploh vzamem.
V osnovi mi je fori za offroad boljši, ampak tukaj se bo treba pa potrudit. Žena "časti" liftkit, ker ona želi, da imam outbacka, pa je bil to pogoj, da ga sploh vzamem.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Dobra žena ni kaj!
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Srečno na cesti.
P.S.
Ob petkih se časti za nov jeklen stroj ponavad...
:.sup
P.S.
Ob petkih se časti za nov jeklen stroj ponavad...
:.sup
Sam da dobim svojega v roke, pa pripeljem tudi kaj za spit. Moj je še kr v delavnici, pa upam da bo do konca naslednjega tedna sestavljen.
Evo novi outback tudi doma, tako da sta sedaj doma 2 komada. Bo kakšna slikca, ko bom imel kaj časa. Trenutno polno zaposlen s službo in delom doma.
To si pa le vzami čas za poslikat :-), kakšrn se ti zdi avtomatik:-)
H6 je šel od doma 
Odličen, samo nadaljnih 2000km moram voziti do 3000 obratov. Avto ima šele 200 kilometrov prevoženih, pa je treba motor lepo počasi ulaufat, tako da sem večinoma v "ročnem" načinu šaltanja na avtomatiku, da mi ne uide na 4000 in več obratov, ker to zelo rad dela, še posebaj, ko se hočeš na avtocesto vključit.
to pa ni cist res... če gasa ne pritiskaš do konca ga ne boš spravil na več kot 2,5 ko bo prestavil...
Nisem ga do konca pohodil, pa je sam šaltal 2 prestavi dol.
Koliko jih imaš, 4 ali 5?
4 imam.
Peljal sem se po klancu navzdol proti avtocesti po omejitvi, ko sem prišel na ravnino, sem pa malo bolj gas pritisnil in je šaltal očitno 2 nižje in je skočil na 4000 obratov.
Peljal sem se po klancu navzdol proti avtocesti po omejitvi, ko sem prišel na ravnino, sem pa malo bolj gas pritisnil in je šaltal očitno 2 nižje in je skočil na 4000 obratov.
Imam isto 4 stopenjskega in ni potrebno ravno do konca gas pohodit da gre do druge. Pri cca 50-60 kmh vedno vrže v drugo pri malo bolj agresivnem gasu. Kaj ste komplet pretesnili motor, da ga utekaš?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov