Outback 2.5, MT, 1999
Evo danes sem se zapeljal v Gorazdovem predelanem subiju. Sicer ga še čaka utekavanje vsega skupaj in remap. Ampak razlika je očitna.
Avto solidno potegne. Sem se kar prevozil v njem pred predelavo. In če je bil prej len 2.5 motor, je zdaj postal preceeej bolj živ. Razlika v nabiranju obratov je precejšnja. Motor se zelo hitro zvrti. Ko bo utečen + rempa + izpušni sistem... bo to popolnoma drug avto.
Pohvalna predelava.
PS v našetvanju kaj si zrihtal si pozabil nove batne obročke.
LP
Avto solidno potegne. Sem se kar prevozil v njem pred predelavo. In če je bil prej len 2.5 motor, je zdaj postal preceeej bolj živ. Razlika v nabiranju obratov je precejšnja. Motor se zelo hitro zvrti. Ko bo utečen + rempa + izpušni sistem... bo to popolnoma drug avto.
Pohvalna predelava.
PS v našetvanju kaj si zrihtal si pozabil nove batne obročke.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Odmične sem kupil pri www.deltacam.com (cheno jih ima od iste firme, le drug profil), ostalo pa v Subaru servisu blizu Seattla. Sklopko in jermenski set (rolce, šponer, jermen) pa pri Potokarju.
kolk € za materjal... nevem; okol jurja? bi mogu prav pogledat račune. Sklopka je ~280€, jermenski set pa tud tam nekje, set tesnil za motor je bil okol 160€, obročki okol 100,...
a si mogu vprašat.. me že boli glava!
kolk € za materjal... nevem; okol jurja? bi mogu prav pogledat račune. Sklopka je ~280€, jermenski set pa tud tam nekje, set tesnil za motor je bil okol 160€, obročki okol 100,...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
gorazd0 napisal/-a:Odmične sem kupil pri www.deltacam.com (cheno jih ima od iste firme, le drug profil), ostalo pa v Subaru servisu blizu Seattla. Sklopko in jermenski set (rolce, šponer, jermen) pa pri Potokarju.
Nice. Ampak tuning N/A motorja nikoli ni bil poceni.
LP
R type
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Ta moja je bla v blazno lepi škatli.
Ker sem menjal dvomasni vztrajnik z navadnim mi je bila svetovana sklopka z čim močnejšo potisno ploščo; in to naj bi bila ta za Forije in tudi sicer "prva vgradnja" pri Subarujih. Npr. ležaj je popolnoma enak kot originalni.
Bomo vidl.
btw - včer sem našel ene stare filme tvojega turbaka, ko je bil še v Zalogu. Na youtube išči pod "drift zalog".
Ker sem menjal dvomasni vztrajnik z navadnim mi je bila svetovana sklopka z čim močnejšo potisno ploščo; in to naj bi bila ta za Forije in tudi sicer "prva vgradnja" pri Subarujih. Npr. ležaj je popolnoma enak kot originalni.
Bomo vidl.
btw - včer sem našel ene stare filme tvojega turbaka, ko je bil še v Zalogu. Na youtube išči pod "drift zalog".
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov