SOHC motorjem pa na pooblaščenih servisih v Italiji večinoma nastavljajo ventile na cca vsakih 50kkm,če ni potrebe prej. Teh Subarujev z SOHC motoji sem imel tudi sam že kar precej,med njimi tudi kar nekaj takih ki ventilov niso imeli naštelanih 50kkm in več,pa moram reči da dokaj poredko naletim na avto z konkretno razštelanimi ventili,pri nekaterih praktično skoraj ni bilo kaj štelat.
Poznam pa lastnika Legacya z SOHC motorjem,ki je vetile čisto razštelal v manj kot 10kkm,ima pa ta fantina kar težko nogo...
Glede same obrabe ventilov,pa po mojem ni neke formule,kako se obrabljajo z km,ker sem ravno 14 dni nazaj bil pri mehaniku,ki je menjaval batne obročke Outbacku ,ki je prekomerno pil olje, avto je imel 240kkm večinoma vožen na plin,obraba ventilov,pa naj bi bila po besedah mehanika zanemarljiva oz neomembe vredna.Vsi ti avti o katerih sem govoril so bili predelani na plin,da se razume.
Tako da kar se tiče razštelavanja ventilov v povezavi z prevoženimi kilometri pri Subarujih predelanimi na plin,po mojih izkušnjah ni neke natančno določene formule.