Ok, malo sem zanemaril svojo temo, ampak so v življenju takšne in drugačne zadeve, ki potrebujejo malo več pozornosti
Torej, okoli visko-ta, ki sem ga nekaj postov nazaj omenjal, ne bo nič (huh, še dobro

)... Očitno bodo res krive gume in poletje
Zdaj pa druga "malenkost": prosim, da mi poveste svoje izkušnje predvsem lastniki Outbackov letnik '03 - '09, ker osebno se mi zdi, da kot bi me nekdo zajebaval
Problem tiči v pušah na sprednjih rokah... Avto imam namreč dobri dve leti in sem jih že dvakrat menjal, tretja menjava pa je že tudi dobesedno pred vrati. In zdaj, če dobro pomislim, te zadnje niso zdržale niti eno leto, prevozil pa sem v tem času manj kot 15.000 km!! - Isto bi še lahko rekel tudi za tiste štangice stabilizatorja...
Torej, imate ostali podobne probleme ali sem samo jaz tako pikolovski kar se tiče podvozja? Prav razmišljam ali je na avtu kaj tako hudo narobe, da tko hitro crkujejo ali so res tako zanič/potrošni material??
Za referenco (pa ne me zdaj križat) na VW Passatu so bile po 240.000 km še originalne!
Da si boste lažje predstavljali:
bushing.jpg
- zgornja slika je z neta, moje so še dosti slabše!
Zanimam se tudi za poliuretanske, ki so bojda neprimerno vzdržljivejše. A te sem našel le v daljni Avstraliji, kjer je cena za eno (ja, 1 kom!) okoli 100eur (dve torej 200) plus 70eur poštnine. Na tem mestu torej prosim za mnenje in izkušnje... Se dajo dobiti kje bližje in ali jih je že kdo dejansko naročil/namontiral?
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.