Outback 2011 "coal runner"
Re: Outback 2011 "coal runner"
Katere žarnice pa imaš za meglenke? Tudi jaz se bom lotil menjave dolgih in meglenk, ker trapasto izpade kombinacija običajnih luči ksenon, meglenke pa skoraj rumene. Pozicijske imam že led 5050 čipi in se super ujame s ksenonom.
Nisem še niti gledu katere žarnice so notr. Dolge so pomoje H1, meglenka kakšna HB1, pozicija pa w5w.
edit... Sm našu listo in so dolge HB3, meglenke H11 na OB in H16 na legyu.
edit... Sm našu listo in so dolge HB3, meglenke H11 na OB in H16 na legyu.
Malo update-a. Trenutno se prepucavamo z garancijsko firmo okoli menjave grelnih sveč, ker je ena odpovedala sodelovanje, ena občasno deluje, dve sta uredu. Prišli smo do kompenzacije, ker niso vzeli vztrajnika pod garancijo, čeprav bi morali saj je v pogodbi naveden kot predmet garancije, ravno tako DPF. Trenutno so nama "dolžni" zajeten kupček denarja. Sveče se menjavajo že cca. 1 mesec, ker vztrajam, da mi ne bo serviser Fiat vozil šaru pod pokrovom motorja. Vmes je bil avto pri turbinah.si in je mehanik odstopil, ker sveče ne more odstranit, trenutno že cca. 10 dni čakam avto Kadivec v Šenčurju (včasih uradni serviser za Subaruja). Trenutno stanje se je poslabšalo, očitno odpoveduje ena šoba (hladilne ne zmankuje, ekspanzija je ok itd.), več v posnetku...
Skratka srednjeročno razmišljaj o XC70 :;
Madoniš kadi. Šobo menjat. Meni pa vsake toliko začne tako kadit, če ga preganjan po ovinkih in ko prime turbina pokadi... Smotana zadeva pri dizlih ki misli, da bo delala regeneracijo kadar ji paše.
Pr men na sreco regeneracije ne dela, ker nima dpfja... tole zrihtamo in prodamo oz. menjamo za enakega bencinarja. Ce bi menju znamko bi uzeu Yetija pa prtlaznik na streho.
Zdej je pa poleg vseh reči ugotovu še, da ga pozimi v njem zebe
No sej to je mogu že prej vedt k vozi sajavčke dolgo časa
No sej to je mogu že prej vedt k vozi sajavčke dolgo časa
Dizl je cist ql, samo ne boxer. Avto je hotla zena, jst sm ga odsvetoval. Zdej se resuje kar se da in gre avto naprej. 10 mescov kar ga mava je en mesc delu tko k je treba.
Smola... samo zdaj boš pa vse popravil potem pa menjal.. A ni to neumnost? 
V nasledno bo pa vrjetno motor odletu... ne hvala.
Ojla
Pa te težave z DPF so se dogajale navkljub relacijski vožnji?
Gledam malo podatke o Euro 6 specifikaciji dizla (2015+). Stvar zgleda, da ima precej novosti, med drugim tudi nižje kompresijsko razmerje, 15,2:1, kar je precej nizko že za dizla...sama mirnost motorja in obremenitev ostalih delov bi morla biti sedaj boljša.
https://subdiesel.wordpress.com/boxer-d ... gine-info/
Pri koliko km so se začele težave te težave s šobami itd?
Avto ima vsak dan relacijo. Regeneracijo delal vsak drug dan in jo kao opravil. Je pa sedaj brez dpfja vsaj vozen, no, zdej je kar je.
reko jaz tebi, da si ga še bol najebal od mene ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost