Tezava ali resitev
Tezava ali resitev
Lep pozdrav.Se opravicujem,da sm odprl novo temo.
Legacy letnik 05, 2.5 bifuel plinski sistem icom,tezave s cukanjem,tresenjem,ceprav po menjavi ventila pritiska plina na mestu parametri ok.Se vedno pa tezava ni odpravljena.Preden menjam plinski sistem pa prosim za nasvet,ce je komu jasno.Ko se mi je pred casom prizgala lucka check engine in zacela utripat lucka tempomata,na plin avto tece neverjetno lepo.Avto pije povprecno 8.3 l ob dinamicni voznji,kot prej.Priklopil bom na tester zaradi lucke,ampak res mi ni jasno.Lahko se pa jutri ze vse obrne.Katalizatorja nimam noter.Hvala.
Legacy letnik 05, 2.5 bifuel plinski sistem icom,tezave s cukanjem,tresenjem,ceprav po menjavi ventila pritiska plina na mestu parametri ok.Se vedno pa tezava ni odpravljena.Preden menjam plinski sistem pa prosim za nasvet,ce je komu jasno.Ko se mi je pred casom prizgala lucka check engine in zacela utripat lucka tempomata,na plin avto tece neverjetno lepo.Avto pije povprecno 8.3 l ob dinamicni voznji,kot prej.Priklopil bom na tester zaradi lucke,ampak res mi ni jasno.Lahko se pa jutri ze vse obrne.Katalizatorja nimam noter.Hvala.
Re: Tezava ali resitev
Ja zdravo poglej moje objave o BIFUEL ICOM, ki se imel na prejšnjem Foriju letnik 2005. To je sekret in katastrofa od katastrofe plinskega sistema in samo denarno vlaganje in nič ne dela kot je treba. BIFUEL BRC plinski sistem je OK. Sedaj imam na Foriju letnik 2000 Plineks sistem, in dela BP. Prevoženo že cca 45.000 od vgradnje in BREZ PROBLEMA. Ostalo pa preberi na mojih objavah. Če pa bi še kaj vedel od BIFUEL ICOM me lahko pokličeš, ti z veseljem še kaj povem 051 855 406 (PETER). Pazi da te ne naserjejo.
Hvala se bova slisala kaj ta tedn ampak vseeno mi ni jasno zakaj zdaj dela perfektno.firbec pac zanimivo mi je.prej sm mel alfo pa se je tud rada kdaj sama popravila=D
Pokliči Dejana na O4O 33I 35I, dečko na mestu, rešuje težave vseh plinskih sistemov, lotil se je celo BRCja.
niko05 napisal/-a: ↑28. Januar 2018, 10:02Lep pozdrav.Se opravicujem,da sm odprl novo temo.
o kaksnem tresenju je tukaj govora? jest mam se vedno probleme s svojim trojckom. torej obcasno se zgodi ko ga prizgem da dela po 3h cilondrih. kdaj se 4. sam pridruzi zabavi po kaksnih 500m, vcasih je treba ugasnit in spet prizgat. menjava kablov, sveck in mafa ni pomagalo ocitno. tezave se pojavljajo v vlaznem in mokrem vremenu...
Sm bil malo odsotn zadnje case.Potrese pa med voznjo ko da bi stiskal rocno pojema moc pa normalno spet pa zopet zatrokira oz.mu zmanjka pa spet normalno.Zdj dela super.menjal sm lambdo,naslednji dan zopet lucka gori
Meni je pri tem pomagalo, da sem namazal kable od svečk po gumijastem delu z silikonsko mastjo (tanek nanos). Enaki simptomi ob vlagi, ampak brez plina.msenjur napisal/-a: ↑04. Februar 2018, 21:40niko05 napisal/-a: ↑28. Januar 2018, 10:02Lep pozdrav.Se opravicujem,da sm odprl novo temo.
o kaksnem tresenju je tukaj govora? jest mam se vedno probleme s svojim trojckom. torej obcasno se zgodi ko ga prizgem da dela po 3h cilondrih. kdaj se 4. sam pridruzi zabavi po kaksnih 500m, vcasih je treba ugasnit in spet prizgat. menjava kablov, sveck in mafa ni pomagalo ocitno. tezave se pojavljajo v vlaznem in mokrem vremenu...
Kabli so tud novi
Avto cukne o tem tresenju je govora.no danes spet nova lambda gor.po menjavi se vedno lucka motorja in utripa tempomat.mi je reku mehanik d ce ne bo delalo lahko d je kak ventil spuscal.avto na momente cuka tud na bencin.svecke in kabli so novi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov