Zanima me, če bi se odločili pri nakupu za črno barvo
- ForesterMogoce
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 20
Zanima me, če bi se odločili pri nakupu za črno barvo
Konkretno razmišljam o modelu outback 2003-2009.
Vem da je vroč in umazan. Ampak ... napište samo kaj mislite. Ne rabi nekih težkih debat.
Vem da je vroč in umazan. Ampak ... napište samo kaj mislite. Ne rabi nekih težkih debat.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Re: Zanima me, če bi se odločili pri nakupu za črno barvo
Nikakor
Imam že drugega zapored, ki je črn in ... kot si napisal ... svinjsko vroč, hitro umazan in neatraktiven (meni to sicer ni pomembno, ampak tako mi pravijo
).
Imam že drugega zapored, ki je črn in ... kot si napisal ... svinjsko vroč, hitro umazan in neatraktiven (meni to sicer ni pomembno, ampak tako mi pravijo
če je le možno ne.
Razen, da je vroč poleti, tisti moment, ko ga opereš je spet usran. Vse se pozna na njem. Groza.
Razen, da je vroč poleti, tisti moment, ko ga opereš je spet usran. Vse se pozna na njem. Groza.
Sem vedel, da sem o tem enkrat že bral.
Citirano iz AMZS revije:
Citirano iz AMZS revije:
Jaz se ne bi odločil predvsem zaradi vročine, pa še subarujeve klime slabše delajo, tako da....O tem, kako vroče je v avtu, ki stoji na soncu, odloči že barva avtomobila; temen oziroma črn avto se segreje precej bolj in precej hitreje kot svetel oziroma bel avto. V številkah to pomeni, da se pri zunanji temperaturi 25 stopinj Celzija streha avtomobila bele barve po 60 minutah obsevanja segreje na nekaj več kot 60 stopinj Celzija, streha črnega avtomobila pa na 80 stopinj Celzija.
Ce imas moznost izbire, si vzemi tocno tistega, ki ti je najbolj vsec. Ne glede na mnenja.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Jaz bom malce razširil moj odgovor...
Pri izbiranju (rabljenega) avtomobila mi je barva nekje na dnu po pomembnosti. Če bi imel na izbiro dva 'enakovredna' avtomobila (po opremi, ohranjenosti, kilometrih, ....), le da bi eden bil črn, drugi pa svetel (bel, siv, srebrn, ...), bi tudi jaz raje vzel svetlega - če pa bi črn bil v čemerkoli boljši (recimo da ima že vgrajeno vlečno kljuko), pa bi to pri izbiri prevladalo.
Klime pa so vsem mojim Subarujem delovale izvrstno (razen tistim, ki je sploh niso imeli
) in tudi v sedanjem ni nič drugače.
Pri izbiranju (rabljenega) avtomobila mi je barva nekje na dnu po pomembnosti. Če bi imel na izbiro dva 'enakovredna' avtomobila (po opremi, ohranjenosti, kilometrih, ....), le da bi eden bil črn, drugi pa svetel (bel, siv, srebrn, ...), bi tudi jaz raje vzel svetlega - če pa bi črn bil v čemerkoli boljši (recimo da ima že vgrajeno vlečno kljuko), pa bi to pri izbiri prevladalo.
Klime pa so vsem mojim Subarujem delovale izvrstno (razen tistim, ki je sploh niso imeli
Mat črna pod nobenim pogojem, črna niti ne, razen če bi narisal zlate črke in črte gor
(ala lotus F1 iz 70-80 let). Denarnica pa se smeji mojim željam.

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Črnga sigurno ne... Čeprav blato pa to bi se pa noro dobr poznal na njem

Če bi bil vedež, nebi bil revež 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Men je črn OB hud k sto mater, enakovreden njemu je še perla bel (mislim da sem enega že videl)
,
Ja kaj vroč za tiste par stopinj, sej ma klimo, pa okna tudi, včasih sem na prejšnjih avtih v soncu armaturko pokrival, je dosti pomagalo...
Ja kaj vroč za tiste par stopinj, sej ma klimo, pa okna tudi, včasih sem na prejšnjih avtih v soncu armaturko pokrival, je dosti pomagalo...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Črna je itak top šit. Je pa vročan in hitro se pozna svinjarija.
Če te moti svinjarija kupi srebrnega, slednjega ne rabiš nikol prat
Če te moti svinjarija kupi srebrnega, slednjega ne rabiš nikol prat
Tole glede srebrnega ne bo čist držalo, ker ima umazanija različne odtenke in se npr. cvetni prah zelo očitno vidi na srebrnih avtomobilih z modrikastim oz. hladnim odtenkom.
Pravijo, da se o okusih ne razpravlja. Če ti je črna res všeč, go for it. Tehnične protiargumente smo ti pa dali. 
Mi je enkat kulega reku da se sam pri novem barvi izbiras pri rabljenem pa ne 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost