no tkole
prej sem imela combo switch od karavana, pa mi dimmer ni delal
zdaj so mi montirali kompleten combo switch iz ameriskega GT-ja, pa mi dimmer se vedno ne dela in tudi ne regulator za dolzino intervala brisalcev (to naj bi bila dodatna pridobitev)
ok mozno, da sem spet dobila kaj defektnega, ampak, ker sem optimist in ne verjamem v loto zadetke bom kar vprasala:
se komu kaj sanja od cesa se dodatno je ta regulacija odvisna?
mislila sem, da je dost ta potencimeter na rocki, ali pa, ce je se kaj dodatnega v centralnem delu switcha (menjano je bilo komplet)
je mozno, da je GL oprema pri zgodnjih trojkah bolj spartanska in sploh nima predvidene te opcije (dimmer....) oz. a gre to se kaj dodatno prek racunalnika?
combo switch - stikalo za smerokaze, luci in brisalce
popravek
regulacija intervala brisalcev dela od cca 5s do cca 15s (sam prevec sem bila nestrpna, pa nisem opazila)
dimmer pa se vedno ne smirgla
je mozno, da je bil predhodno na tem avtu narejen kak bypass, ker je crknil prejsnji dimmer, da je osvetlitev armature lahko delala?
kje pa se naredi ta bypass?
G. prestavit kontakt si verjetno mislil v primeru intervala brisalcev
regulacija intervala brisalcev dela od cca 5s do cca 15s (sam prevec sem bila nestrpna, pa nisem opazila)
dimmer pa se vedno ne smirgla
je mozno, da je bil predhodno na tem avtu narejen kak bypass, ker je crknil prejsnji dimmer, da je osvetlitev armature lahko delala?
kje pa se naredi ta bypass?
G. prestavit kontakt si verjetno mislil v primeru intervala brisalcev
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov