Outbak 2008 v drugo
Outbak 2008 v drugo
Počasi bo eno leto, kar imam nazaj svojega starega OBja 2.5 AT, ki ima trenutno 334.000km in dnevno naredi dodanih 200. Trenutno sem uredil neke malenkosti.
- gume Toyo OP+ 215/65r16
- komplet MTec zavore (dimpled and grooved)
- galvni zavorni cilinder
- nova prva lambda Denso
- jekleni plošči za motor in menjalnik
- nova plinska naprava
- menjano olje v menjalniku
- komplet Strongflex bušingi ter Meyle HD štangce stabilizatorjev
- zadnji komplet amortizerjev in vzmeti Pedderson HD
Vrjetno sem še kaj pozabil. Motor je drugače suh, porabe olja ni, LSD deluje.
- gume Toyo OP+ 215/65r16
- komplet MTec zavore (dimpled and grooved)
- galvni zavorni cilinder
- nova prva lambda Denso
- jekleni plošči za motor in menjalnik
- nova plinska naprava
- menjano olje v menjalniku
- komplet Strongflex bušingi ter Meyle HD štangce stabilizatorjev
- zadnji komplet amortizerjev in vzmeti Pedderson HD
Vrjetno sem še kaj pozabil. Motor je drugače suh, porabe olja ni, LSD deluje.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4468
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Outbak 2008 v drugo
Luštno, to mene še čaka, samo QuickJack malo premalo dvigne..klemz napisal/-a: ↑11. April 2022, 19:38download/file.php?id=5934&mode=view/202 ... 97_iOS.jpg download/file.php?id=5935&mode=view/202 ... 44_iOS.jpg
Upam, da bo vse ok. Sploh ker je treba kardan odsraufat pa izpuh stran dat. Sicr kardan se je na diff pocahnu. Optika se pol je pa to to za neki casa.
Končno sem rešil problem z lopato in sekiro v avtu. Vem, da vas bo večina rekla zakaj je lopata tako obrnjena itd.. Drugače pač ne gre.
Sem pa dobil med drugim tudi "fridge slide tray", da bom končno normalno konzumiral mrzlo pivo ter nekaj rabljenih tfix plošč in dva predalnika. V kratkem se lotim montiranja vsega.
Sekira je dobro pritrjena? Da ne bo kake francoske revolucije ob odpiranju prtljažnika
Drgač pa kul postavitev, ne moreš založit orod(ž)ja in je vedno pri roki za delovanje
. Misliš, da bi se znal kak siten biser od organov pregona obregniti ob "dodatno opremo" v vozilu?
ignorance is bliss
Kniping šrauf in zadaj pleh podložka oz. sponka. Bo prej cela tapeta dol padla... Organ pregona mi nima kej po prtljažniku brskat 
Tole slikco sem pozabil nalepit v "predstavitvi".
Tole slikco sem pozabil nalepit v "predstavitvi".
Nobel.
Lepš kt fabršk.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Meni čez mnoge meje ter mnoge preglede vozila na poti še noben nikoli ni nič težil glede tele garniture zadaj ... https://blogger.googleusercontent.com/i ... =w640-h222 Tu in tam je kakšen carinik ali policaj, ki ima malo veselja do "outdoor" aktivnosti edino navdušen, pa potem malo počvekava, kolikor mu pač čas dopušča ...Misliš, da bi se znal kak siten biser od organov pregona obregniti ob "dodatno opremo" v vozilu?
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Če gredo skozi mačeta in ostala orodja z rezili(tega imaš za en mali kmečki punt pri roki
), potem res tudi Klemen ne bi smel imeti težav z eno sekirico in lopatko.
ignorance is bliss
Zaradi žepnega nožka v vratih, sem stal na mejnem prehodu dobro uro.Po nevem kakšni preverbi dokumentov
mi jecarinik dejal naj nož posprevim zadaj.Na vprašanje kam mi je dejal,da naj ga dam k razervni gumi
mi jecarinik dejal naj nož posprevim zadaj.Na vprašanje kam mi je dejal,da naj ga dam k razervni gumi
Spredaj v predalu imam vedno "bowie" nož, multi tool v voznikovih vratih in v naslonu za roke švicarja
Je pa res, da mene na meji še nikoli z nobenim avtom niso preverjali.
Na ukrajinski meji sem prav pokazal lopato, žago, malo sekirico ... nič ni rekel, pa so sitni tud za pipec. Ko pa je našel tablete, ki jih mam za pritisk je pa takoj začel, kje mam še druge droge ... sem pokazal še tablete za sladkorno. Namen sem poskusil pokazat s pantomimo
visok pritisk še nekak zaigraš, kako pa naj zašpilam sladkorno? Na srečo izgleda "diabetes" razumejo povsod.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Zaradi žepnega nožka v vratih ...
Očitno je rešitev treba iskati v smeri "večje" in "manj naskrivaj."Spredaj v predalu imam vedno "bowie" nož ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ja, meni je tut stol vlekel iz prtljažnika, ker so bile "cevi" (noge od stola) očitno podobne puškinim cevem.aleks napisal/-a: ↑23. April 2022, 18:48Na ukrajinski meji sem prav pokazal lopato, žago, malo sekirico ... nič ni rekel, pa so sitni tud za pipec. Ko pa je našel tablete, ki jih mam za pritisk je pa takoj začel, kje mam še druge droge ... sem pokazal še tablete za sladkorno. Namen sem poskusil pokazat s pantomimovisok pritisk še nekak zaigraš, kako pa naj zašpilam sladkorno? Na srečo izgleda "diabetes" razumejo povsod.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov