Evo zgodilo se je še meni da je crknu plinski sistem ICOM (po 230K in 18letih)
ker je avto že kr v letih sem se odlocil da nove plinske napeljave ne bom vgrajeval
bi pa probal popravti če se bo dalo to ki imam.
do ventila pod havbo pride plin in tudi sam ventil dela, tako da je verjetno tezava v kakem racunalniku??
no predvsem me zanima ce ima gdo kak info kje bi se kak tak sistem valjal po kaki garaži ali pa v kakem odsluzenem avtu?
Če sem pa še take sreče da se gdo bolj spozna na to stvar pa še toliko bolje vsake info bom hvaležen.
L.P.
Outback 2005 ICOM plinski sistem
Re: Outback 2005 ICOM plinski sistem
Jaz sem kake dve leti nazaj odpeljal na odpad odmontiran Icom jtg sistem.
. Najverjetneje ti je crknila pumpa v rezervoarju plina. Ko sem takrat iskal rešitve, sem zasledil, da paše bencinska črpalka od Renault Kangoo 1.4 bencinar, vendar se mi ni dalo s tem ubadat. Probaj kej v tej smeri...
ignorance is bliss
V računalniku skoraj sigurno ni težava, ker tam načeloma ''nima kaj bit''. Največkrat crkne električna pumpa v rezervoarju. Ta pumpa je enaka kot bencinska od nekaterih avtov in je res poceni. Potem je lahko težava še v injektorjih. Injektorje se da kupit nove. Cena novih je cca. 100€/kos, se jih pa da dobit tudi nekoliko ceneje, npr.: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 8-241-4008
Nastavitev takega sistema je dosti bolj enostavna od klasičnega sistema z uparjalnikom. Ko boš imel vse komponente delujoče, bo treba samo še nastavit tlak, če bo potrebno. Skratka zanimiv sistem, ki se ga splača popravit.
Nastavitev takega sistema je dosti bolj enostavna od klasičnega sistema z uparjalnikom. Ko boš imel vse komponente delujoče, bo treba samo še nastavit tlak, če bo potrebno. Skratka zanimiv sistem, ki se ga splača popravit.
Imel Foresterja letnik 2005 in ICOM BI FUEL plinski sistem. Poden od podna, ko dela dela, ko pa crkne pa ni bilo mojstra, da bi popravil. Po tistem sem imel Foresterja letnik 2000 in Plineks sistem in brez problema. Toliko za vednost.
Temu Foresterju 2000 je včeraj odbilo 2 ventila, vzroke še iščejo, najverjetneje je preskočil jermen, več info pa še sledi...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost