Dela po treh cilindrih. Danes sem že poskušal testno menjat kar nekaj stvari okrog elektronike vžiga, maf tudi ni pokazal več veselja kot obstoječi, itd... Iskra je odlična, kabli so drugi, vžigalna tuljava je druga, rele vžiga je drug in elektronika vžiga je druga (sneto iz avta oz. motorja, ki je deloval BP oz. odlično).
Check engine lučka se ne pojavi, tako da mi ne pomaga čisto nič
Kabel pri svečki četrtega cilindra je bil kar konkretno od olja, prav tako svečka po navoju... in tudi svečka zapacana do konca (svinjarija od olja in podobno + vonj po bencinu).
Zdaj mene zanima ali je možno da pušča olje na pokrovu ventilov oz. celo dihtunge na glavi tako močno da avto ne more delovati kot treba. Zamenjal sem dve desni svečki, z lepimi a je zadeva enaka. NPR. pomislek o tem da bi frišna svečka bila čista in bi avto vžgal kot je treba.
Druga stvar pa je ali je možno da bi šoba scala bencinc tako močno, da prav tako ne more avto delovati BP
Zdej če je z motorjem konec je pač konec, ampak vseeno bi rad ugotovil in spedenal stvar, ker nič v njem ne ropota ... da bi kaj odrtgal v notranjosti (itak pa 320.000km ni konec v kolikor je meu olje
Hvala za odgovore
P.S. kolk hitro morm pogledat če je z zobatim jermenom vse OK v kolikor ima nekoliko preskočen jermen lahko kaj veze s tem