Cist na hit.
imam moznost dobit lsd dif. od turbota 2. gen.(1.gen+facelift) samo ne jest ne lastnik ne veva kok je tole vredn.tkdavassprasujem,koliko je neka postena cena za to rec?
+podvprasanje
zadevaje izven avta ozce je se zmerom na avtu le ta ne dela vec, kako testiras ce LSD dela? (predvsem visko me firbca...)
Koliko je vreden LSD dif legacy turbo?
Zelo odvisno, te stvari se ponavadi ne proda ker ne crkne. A to misliš Birdy za kakega drugega Turba a to ponujaš komu, ki bi si vzel čas kot sem si ga jaz za svojega ko sem predelal navadnega 4.11.
Mojga LSD-ja sem dubu zaradi pravega časa in pravega kraja (od kolega seveda najbrž za kako kompenzacijo s čim drugim).
Mojga LSD-ja sem dubu zaradi pravega časa in pravega kraja (od kolega seveda najbrž za kako kompenzacijo s čim drugim).
LSDje namenjen moji novi pridobitvi(ki jo ju3 dobim domov in pokazem na forumu)
gre se pa za legiya 3. gen. po vasem stetju
tip ki ma LSD je komaj moj znanec in dalec od prjatla...med vrsticami->osebno nebi menjeval za usluge
ps
saj zadnjega dif-a niso spreminijal iz 1.-2. in pol na 3. gen (po vasem stetju)?
tip ki ma LSD je komaj moj znanec in dalec od prjatla...med vrsticami->osebno nebi menjeval za usluge
ps
saj zadnjega dif-a niso spreminijal iz 1.-2. in pol na 3. gen (po vasem stetju)?
Za trojko 2.0 vem da ima vse enako (kardan, dif...) kot starejši letniki, za 2.2 različico in 2.5 pa nebi vedu razmerij. To itak ni važno saj boš v LSD dif vtaknil le oba zobnika od obstoječega difa. Osebno več kot 50Eurov za tako reč ne bi dal, če pomislim da se star "brezhiben" menjalnik med nami lahko proda za cca 130Eurov +birdy napisal/-a:LSDje namenjen moji novi pridobitvi(ki jo ju3 dobim domov in pokazem na forumu)
ps
o thnx, sam da sem dobu obcutek
torej bom ponudu 50 eur za dif...
ja legacy je 2.0 torej je vse isto...QL :-leb
kar se tice montaze mi je jasno bolj ali manj vse...
kar mi pa ni blo sem pa pogledal pr tvojih fotkah
torej se tole ostane:
se kdo spomne nacina kako bi preveru ce visko sklopka dela, ker v slo se zdej ne vem kdo oz kje bi to obnavljal in ce je crk mi nuca =0
meni je na misel prslo sledece(vi pa povejte mnenje):
ko prekuris visko, se v osnovi zgodi to, da ima tista visko svinjarija vecji volumen kt konzerva v keri je zaprta, posledicno gre ven iz konzerve in se razlije prosto po notranjosti ohisja diferenciala
torej:
ce spustim olje ven iz diferenciala v neko posodo mora le to bit homogeno, brez tiste packarije notr(razen ce je ze naredl emulzijo...)
torej bom ponudu 50 eur za dif...
ja legacy je 2.0 torej je vse isto...QL :-leb
kar se tice montaze mi je jasno bolj ali manj vse...
torej se tole ostane:
se kdo spomne nacina kako bi preveru ce visko sklopka dela, ker v slo se zdej ne vem kdo oz kje bi to obnavljal in ce je crk mi nuca =0
meni je na misel prslo sledece(vi pa povejte mnenje):
ko prekuris visko, se v osnovi zgodi to, da ima tista visko svinjarija vecji volumen kt konzerva v keri je zaprta, posledicno gre ven iz konzerve in se razlije prosto po notranjosti ohisja diferenciala
torej:
ce spustim olje ven iz diferenciala v neko posodo mora le to bit homogeno, brez tiste packarije notr(razen ce je ze naredl emulzijo...)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov