Manšete...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Manšete...
Na mojem je crknila notranja manšeta na desni prednji polosovini. 'K sreči' je mast vrglo na izpuh, kjer se lepo cvre in prav neprijetno diši - tako sem stvar opazil 'takoj'...
Malo sem poklical naokoli pri lokalnih aftermarket prodajalcih, pa nihče nima te manšete - pa mi zdaj ni čisto jasno, ali je ta manšeta res nekaj tako posebnega, ali pa je samo nimajo v katalogu in bi po dimenziji takoj našli kaj ustreznega?
Ve kdo, kakšne so dimenzije te manšete pri Subaru Legacy 2.5 BH (1999-2003)?
D.
Malo sem poklical naokoli pri lokalnih aftermarket prodajalcih, pa nihče nima te manšete - pa mi zdaj ni čisto jasno, ali je ta manšeta res nekaj tako posebnega, ali pa je samo nimajo v katalogu in bi po dimenziji takoj našli kaj ustreznega?
Ve kdo, kakšne so dimenzije te manšete pri Subaru Legacy 2.5 BH (1999-2003)?
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Zanimivo - according to 'opposedforces.com' uporablja enako manšeto en kup Subarujev (ne vem, če ne kar vsi...
).
Tako da verjetno le ni taka posebnost...
Je pa res, da je na ebay.de samo en prodajalec - dimenzije po njem so 22 mm (mala luknja), 78 mm (velika luknja), 90,5 mm višina...
D.
Tako da verjetno le ni taka posebnost...
Je pa res, da je na ebay.de samo en prodajalec - dimenzije po njem so 22 mm (mala luknja), 78 mm (velika luknja), 90,5 mm višina...
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Saj jaz bi tudi pomeril, še raje pa bi novo manšeto nabavil vnaprej - da ko snamem staro, namestim kar novo...icko napisal/-a:V anetu imajo na voljo tudi kvalitetne manšete. Proizvajalca sicer ne vem, so pa prva vgradnja v nekatera vozila. Jaz bi pomeril luknje in dolžino pa ni vrag, da ti ne bodo našli podobne.
lp
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Sem mislu stvar že danes zrihtat, uradne Subaru zadeve pa ne funkcionirajo po 16h...gorazd0 napisal/-a:Kup original; dejansko je en al dva evra razlike, guma je pa neprimerno boljša.
In imajo celo na zalogi? Ni treba čakat 14 dni do 3 tedne? Saj ne morem verjet...zabrnek napisal/-a:Kaj je to slucajno nalezljivo? Men je včeraj tudi desna crknila in prav tako je polno masti na izpuhu. Sem danes klical na IS in je povedal, da stane manšeta od 14-25€, odvisno od avta, saj nisem imel pri roki številke šasije, da bi mi povedal točno ceno za moj avto.
Jaz bom šel kar na IS iskat.
lp
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Sem že našel - 28396FE010 je part number za 'boot kit' zunanje manšete, 28397AE000 pa za 'boot kit' notranje.danci1973 napisal/-a:Original se dobi v 'kompletu' (manšeta, objemke, mast, ...) ali je vsaka zadeva posebej?
D.
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost