Legacy OEM radio

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Uporabniški avatar
supafly
Uporabnik foruma
Prispevki: 60
Kraj: Celje, Slovenia

Legacy OEM radio

Odgovor Avtor: supafly » 07. April 2013, 09:57

Pozdravljeni!

Mogoče kdo od vas ve, če bi radio z dvopodročno klimatsko napravo iz letnika 2007, deloval v mojem z enopodročno klimo? Sicer za radio sem skoraj 100%, da bi delal, ampak me skrbi zaradi gumbov na klima konzoli oz. klimi sami. Bi delovala enopodročna?
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4465
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Re: Legacy OEM radio

Odgovor Avtor: danci1973 » 07. April 2013, 23:18

supafly napisal/-a:Pozdravljeni!

Mogoče kdo od vas ve, če bi radio z dvopodročno klimatsko napravo iz letnika 2007, deloval v mojem z enopodročno klimo? Sicer za radio sem skoraj 100%, da bi delal, ampak me skrbi zaradi gumbov na klima konzoli oz. klimi sami. Bi delovala enopodročna?
Klima ne bi delala...

Pa tudi za radio ne bi bil 100%, da ima enake konektorje in bi morda moral sam kaj prevezovat.

D.

Uporabniški avatar
supafly
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: supafly » 08. April 2013, 06:17

Sem opustil ta primer.

Bom kar GROM audio adapter za AUX in USB nabavil in priklopil na CD Changer.

Ali pa bypass OEM radia z 2DIN radiem v predalčku nad BC. Je treba malo predelav, ampak se bi izplačalo. Poslikam postopek in objavim na forum, če se lotim te varijante.

Hvala na odgovoru in lep teden želim! :thup

LP Edi

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4465
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 08. April 2013, 08:57

supafly napisal/-a:Sem opustil ta primer.

Bom kar GROM audio adapter za AUX in USB nabavil in priklopil na CD Changer.
Tudi jaz sem nabavil GROM-a, potem ko sem ugotovil, da bo predelava orig. klima kontrolnika prekomplicirana...

Zadeva dela kar OK, čeprav ima v primerjavi s 'pravim' MP3/Bluetooth radiem par pomanjkljivosti:
  • ob prejemanju klica ni avtomatskega preklopa iz radia na telefon
  • za normalen tel. pogovor moram povečat glasnost na radiu, ki pa potem ostane, ko se GROM vrne na MP3
  • ne prikazuje MP3 podatkov (to je odvisno od modela orig. radia - pri tebi bo morda delalo)
  • včasih, ko prejmem klic, je telefon kao na Bluetooth-u, a na GROM-u se nič ne sliši (pri Sony-u, ki sem ga imel v prejšnjem avtu, teh težav ni bilo)
D.

Uporabniški avatar
supafly
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: supafly » 08. April 2013, 09:55

Najraje bi zmontiral 2DIN radio, z navi in vsem. Trenutno iščem predalnik, da ne bom tega predeloval, v primeru, da se avtomobil kdaj proda, da ga povrnem v originalno stanje.

Mudi se mi ne, če se bom poslužil te varijante, bom naredil počasi, sigurno in da bo zgledalo ok. Polizdelki odpadejo. :)

GROM pa v skrajnem primeru oz. v primeru, da financ za montažo drugega radia ne bo na voljo. Kajti z radiem si hitro na 350€+, pa še vsi kabli in ostala periferija.

Se vidimo in hvala na infu! ;)

LP

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost