Pozdravljeni!
Mogoče kdo od vas ve, če bi radio z dvopodročno klimatsko napravo iz letnika 2007, deloval v mojem z enopodročno klimo? Sicer za radio sem skoraj 100%, da bi delal, ampak me skrbi zaradi gumbov na klima konzoli oz. klimi sami. Bi delovala enopodročna?
Legacy OEM radio
Legacy OEM radio
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Legacy OEM radio
Klima ne bi delala...supafly napisal/-a:Pozdravljeni!
Mogoče kdo od vas ve, če bi radio z dvopodročno klimatsko napravo iz letnika 2007, deloval v mojem z enopodročno klimo? Sicer za radio sem skoraj 100%, da bi delal, ampak me skrbi zaradi gumbov na klima konzoli oz. klimi sami. Bi delovala enopodročna?
Pa tudi za radio ne bi bil 100%, da ima enake konektorje in bi morda moral sam kaj prevezovat.
D.
Sem opustil ta primer.
Bom kar GROM audio adapter za AUX in USB nabavil in priklopil na CD Changer.
Ali pa bypass OEM radia z 2DIN radiem v predalčku nad BC. Je treba malo predelav, ampak se bi izplačalo. Poslikam postopek in objavim na forum, če se lotim te varijante.
Hvala na odgovoru in lep teden želim!
LP Edi
Ali pa bypass OEM radia z 2DIN radiem v predalčku nad BC. Je treba malo predelav, ampak se bi izplačalo. Poslikam postopek in objavim na forum, če se lotim te varijante.
Hvala na odgovoru in lep teden želim!
LP Edi
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tudi jaz sem nabavil GROM-a, potem ko sem ugotovil, da bo predelava orig. klima kontrolnika prekomplicirana...supafly napisal/-a:Sem opustil ta primer.
Zadeva dela kar OK, čeprav ima v primerjavi s 'pravim' MP3/Bluetooth radiem par pomanjkljivosti:
- ob prejemanju klica ni avtomatskega preklopa iz radia na telefon
- za normalen tel. pogovor moram povečat glasnost na radiu, ki pa potem ostane, ko se GROM vrne na MP3
- ne prikazuje MP3 podatkov (to je odvisno od modela orig. radia - pri tebi bo morda delalo)
- včasih, ko prejmem klic, je telefon kao na Bluetooth-u, a na GROM-u se nič ne sliši (pri Sony-u, ki sem ga imel v prejšnjem avtu, teh težav ni bilo)
Najraje bi zmontiral 2DIN radio, z navi in vsem. Trenutno iščem predalnik, da ne bom tega predeloval, v primeru, da se avtomobil kdaj proda, da ga povrnem v originalno stanje.
Mudi se mi ne, če se bom poslužil te varijante, bom naredil počasi, sigurno in da bo zgledalo ok. Polizdelki odpadejo.
GROM pa v skrajnem primeru oz. v primeru, da financ za montažo drugega radia ne bo na voljo. Kajti z radiem si hitro na 350€+, pa še vsi kabli in ostala periferija.
Se vidimo in hvala na infu!
LP
Mudi se mi ne, če se bom poslužil te varijante, bom naredil počasi, sigurno in da bo zgledalo ok. Polizdelki odpadejo.
GROM pa v skrajnem primeru oz. v primeru, da financ za montažo drugega radia ne bo na voljo. Kajti z radiem si hitro na 350€+, pa še vsi kabli in ostala periferija.
Se vidimo in hvala na infu!
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost