nakup legacy-a diesel ???
nakup legacy-a diesel ???
zdravo!
zanima me kako je z motorji diesel, baje da so bili neki problemi z gredjo??
Ali so že odpravili napako, oziroma od katerega letnika dalje se ga splača kupiti?
zanima me kako je z motorji diesel, baje da so bili neki problemi z gredjo??
Ali so že odpravili napako, oziroma od katerega letnika dalje se ga splača kupiti?
Re: nakup legacy-a diesel ???
kar sem prebiral po prejšnih temah, šele po letniku 2010?
Kaj pa uvoz avta iz drugih držav? Ima kdo izkušnje, kako je cenovno, ali se sploh splača?
ker imajo v tujini dosti več opreme kot v naši demokratični sloveniji.
Kaj pa uvoz avta iz drugih držav? Ima kdo izkušnje, kako je cenovno, ali se sploh splača?
ker imajo v tujini dosti več opreme kot v naši demokratični sloveniji.
Uporabnik "Gabrc" obvlada uvoz iz Italije, kontaktiraj ga.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
ok. hvala. 
@aljoša si ga že kupil? Če je iz tujine, lahko prosim še kaj več poveš kje, kolko...
A je tukaj gor kak lastnik 2.0 dizla l.2010?? Mal me zanimajo izkušnje, če so vse napake iz prejšnjega letnika odpravle
A je tukaj gor kak lastnik 2.0 dizla l.2010?? Mal me zanimajo izkušnje, če so vse napake iz prejšnjega letnika odpravle
Zanimam še kaj pomenijo oznake za opremo
VA = ?
VC = Dynamic
VE = ?
Kako vem katera oprema ima še na vratih 3gumbke za spomin položaja sedeža?
Eni imajo spredaj krom obroček na meglenkah in malo drugačen odbijač. Spet kaj to pomeni:)?
Mogoče kdo ve koliko stane samo zatemnilno ogledalo in če se ga da namontirat na vsak avto?
Hvala za odgovore in potrpežljivost, ker bom vrjetno imel še kr nekaj vprašanj

VA = ?
VC = Dynamic
VE = ?
Kako vem katera oprema ima še na vratih 3gumbke za spomin položaja sedeža?
Eni imajo spredaj krom obroček na meglenkah in malo drugačen odbijač. Spet kaj to pomeni:)?
Mogoče kdo ve koliko stane samo zatemnilno ogledalo in če se ga da namontirat na vsak avto?
Hvala za odgovore in potrpežljivost, ker bom vrjetno imel še kr nekaj vprašanj
Gre namreč za to, ker se ne morem odločit kateri avto bi kupil. Gledal sem tudi A4 quattro, 2.0D, in v primerjavi iz legacyem ima veliko več opreme... sem naredil tudi testno vožnjo, in se mi avto dopade. Glede na to, pa da je audi zunaj 10cm širši, se lahko gre skrit proti legacyju. V petek sem šel pogledat tega legija, in ima res neverjetno veliko prostora. Tako voznik, sovoznik, in zadnji potniki imajo na voljo OGROMNO prostora.
( glej spodnji link ). Sem naredil tudi testno vožnjo, in avto izredno dobro potegne za 150KM!!!. Zanimivo je tudi da motor vleče iz nule, in se kar dobro zavrti v obrate. uglavnem avto je res super. Če omenimo še izredno dobro preglednost in velika stranska ogledala je res dober avto.
Edino kar pogrešam za 20.000eur, bi lahko bil BI XENON, in mogoče kakšna navigacija ali kaj podobnega, pa mogoče, če že je sport oprema, malo bolj "bob" sedeže.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=752 ... 0VC%20Dyna.." onclick="window.open(this.href);return false;.
je pa zanimivo, ko sem trgovca vprašal kolk bi spustil ceno, če ga v celoti plačam v gotovini, in reče 19,500

( glej spodnji link ). Sem naredil tudi testno vožnjo, in avto izredno dobro potegne za 150KM!!!. Zanimivo je tudi da motor vleče iz nule, in se kar dobro zavrti v obrate. uglavnem avto je res super. Če omenimo še izredno dobro preglednost in velika stranska ogledala je res dober avto.
Edino kar pogrešam za 20.000eur, bi lahko bil BI XENON, in mogoče kakšna navigacija ali kaj podobnega, pa mogoče, če že je sport oprema, malo bolj "bob" sedeže.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=752 ... 0VC%20Dyna.." onclick="window.open(this.href);return false;.
je pa zanimivo, ko sem trgovca vprašal kolk bi spustil ceno, če ga v celoti plačam v gotovini, in reče 19,500
aja pa še to.. .sm vprašal na Kržič servis, pa je reku, da "ne kupovat" dizla pod 2011 letnik.
OZIROMA PREVERIT ŠASIJO, ČE JE BIL AVTO UPOKLICAN NA MENJAVO GREDI.
če ne, preventivna menjava košta caa 2000eur...
če pa ti jo sesuje pa menda da lako tudi do 7000eur...

OZIROMA PREVERIT ŠASIJO, ČE JE BIL AVTO UPOKLICAN NA MENJAVO GREDI.
če ne, preventivna menjava košta caa 2000eur...
če pa ti jo sesuje pa menda da lako tudi do 7000eur...
Dobr ti je svetoval Kržič :.sup
Vzem raje novejšega po letu 2011
+14x4WD napisal/-a:Dobr ti je svetoval Kržič :.sup
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če ne bi bli € v igri, bi človk novga vzel
Tko pa mormo žal nekaj starejšega
Sam kako smo zdej že na 2011 letnik pršli, če je blo najprej rečeno od 2010
In kako naj zvem preko neta št. šasije in kje preverim, če je ok?
Tko pa mormo žal nekaj starejšega
Sam kako smo zdej že na 2011 letnik pršli, če je blo najprej rečeno od 2010
In kako naj zvem preko neta št. šasije in kje preverim, če je ok?
popravek glede letnika...
Danes sem klical kržiča in preveril šasijo... in pravi da kar se tiče loma motorjev, legaci z novo obliko ( od letnik 2010 dalje) ni več problema. Problem imajo en model starejši in pa foresterji.
tako da ni problema.. samo na banko in po avto
Danes sem klical kržiča in preveril šasijo... in pravi da kar se tiče loma motorjev, legaci z novo obliko ( od letnik 2010 dalje) ni več problema. Problem imajo en model starejši in pa foresterji.
tako da ni problema.. samo na banko in po avto
da se ne bova za istega zagreblaaljoša napisal/-a:samo na banko in po avto
samo nasvet... če ga perej vzameš... probaj čim bolj zbit ceno, ker mislim da morajo mal bolj popustit..
aja pa dej se raj men z IGORJEM, ker uroš ni za moje pojme človek ki bi lako delal v prodajalni z avti
aja pa dej se raj men z IGORJEM, ker uroš ni za moje pojme človek ki bi lako delal v prodajalni z avti
Upam, da se novi lastnik spodnjega avta, javi tukaj gor
http://shrani.si/t/3p/jZ/3WPXgLmZ/prodan-avto.jpg
http://shrani.si/t/3p/jZ/3WPXgLmZ/prodan-avto.jpg
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov