gretje ogledal
Re: gretje ogledal
No, tole z gretjem brisalcev nisem probal.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Ja. Levo pri kolenu zdraven stikala za pranje luči/meglenke. Če se prav spomnim je nekaj časa bilo gretje ogledal vključeno v "zimski paket" skupaj z gretjem sedežev in sprednje šipe.danci1973 napisal/-a:Prednje?gassa napisal/-a:Pa sta prepričana da ne deluje? Pri meni se vklopi skupaj z gretjem prednje šipe.
Pri meni (Legacy BP) se vklopi z gretjem zadnje šipe, pri generacijo starejšem (Legacy BH) pa je bilo za gretje ogledal ločeno stikalo.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
V mojem foriju 1998 se vklopi gretje ogledal takrat ko vklopim prednje gretje stekla (pod brisalci je narejeno, da jih odtaja).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
pol je zgleda v starejših forijih to tako da če nimaš gretja sp. šipe tudi ni gretja ogledal
jaz nimam ne enega ne drugega...
jaz nimam ne enega ne drugega...
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Ponavadi to dvoje skupaj paše v zimski paket, ki je bil del najboljše opreme. V nekaterih državah je bila v paketu še delna zapora zadnjega diferenciala in gretje sedežev.
No jaz pa imam gretje stekla pod brisalci in gretje sedezev, gretja ogledal pa ni heh. Vmes nadlezno, ker sem bila navajena tega, zdaj pa tega niam
ampak imam pa mnogo vec kar prej nisem imela in to pretehta vse 
Če hočeš imet ogrevana ogledala, se da tudi to uredit. Od avta je pa odvisno, kolk dela&stroškov je s tem.
Zimski paket naj bi obsegal:
- odmrzovanje brisalcev (ogrevano prednje steklo)
- ogrevana ogledala
- ogrevani sedeži
Zapora pa ne vem če spada v ta paket.
Recimo jaz imam "italjančka" z vso opremo razen usnja, letnik 1998 (šibedah, ogrevano prednje steklo, ogrevana ogledala, ogrevani sedeži, 4x airbag (pri nas so bili ali brez ali pa samo 2), abs, servo, klima), pa nimam zapore diferenciala. Ta je bila mislim da z letnikom 2000 ali 2001 dodana v te modele, ki so imeli toliko opreme.
- odmrzovanje brisalcev (ogrevano prednje steklo)
- ogrevana ogledala
- ogrevani sedeži
Zapora pa ne vem če spada v ta paket.
Recimo jaz imam "italjančka" z vso opremo razen usnja, letnik 1998 (šibedah, ogrevano prednje steklo, ogrevana ogledala, ogrevani sedeži, 4x airbag (pri nas so bili ali brez ali pa samo 2), abs, servo, klima), pa nimam zapore diferenciala. Ta je bila mislim da z letnikom 2000 ali 2001 dodana v te modele, ki so imeli toliko opreme.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
No men zimski komplet dela, se pravi ogrevanje ogledal se aktivira z pritiskom gumba za gretje sprednje šipe.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
pri foriju je začelo gretje delovati.malo sem butlina po špeglu,in kar naenkrat je začel delovati na eni strani.pol pa sem še šla na drugo stran pa isto naredila.in evo dela 
To maš pa pol paket "kremenčkovi ".katyafori napisal/-a:pri foriju je začelo gretje delovati.malo sem butlina po špeglu,in kar naenkrat je začel delovati na eni strani.pol pa sem še šla na drugo stran pa isto naredila.in evo dela
Forester diesel
Sam butnt ga je treba :243432 :.sup
Nezna zenska roka 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov