Za moj okus naj naj naj model Foresterja do sedaj.
Edino armaturko bi raje imel od starejšega modela.
BackW00d napisal/-a: zdej pa rukn gor še pol tone JDM-a :P
Tole mi ni čisto jasno. Pri mojem Foresterju MY 2003, če zberem AUTO in nato spremenim smer pihanja, se AUTO funkcija takoj izklopi.danci1973 napisal/-a:
Tako sam najraje vklopim AUTO, nato pa izberem pihanje v noge in vetrobransko steklo - ostalo pa prepustim avtomatiki. In s tem sem zelo zadovoljen - zjutraj, ko je avto čisto hladen, ventilator prvih par minut ugasne, po par minutah ga da na 1. stopnjo. Ko se zagreje ravno dovolj, da že piha toplo, ventilator pojača tudi do max., ko pa je v kabini že toplo, pa spet zmanjša tudi do 1. stopnje.
Sicer ne vem, ali ima '99 Legacy kaj bistveno drugačno klimo kot Forester, ampak meni (zaenkrat) deluje b.p.
lp, Danilo
PS: V service manualu - se mi zdi - sem opazil tudi poglavje o diagnosticiranju klime in njenih senzorjev...
Torej:Thomas22 napisal/-a: Tole mi ni čisto jasno. Pri mojem Foresterju MY 2003, če zberem AUTO in nato spremenim smer pihanja, se AUTO funkcija takoj izklopi.
Je pa vse tako kot je Gore opisal, zmešano 100/ uro :-( . Na začetku me ni motili, zdaj pa vedno bolj. Razmišljam o spremembi pozicije tipala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov