Zimske gume Forester - 205 70R15???
Re: Zimske gume Forester - 205 70R15???
To je "bila" prava guma za sneg(smo jo imeli nameščeno na gasilskem foresterju-odlično 5),zelo podobna po karakteristikah DUNLOP SJ 6,vendar jo bo,je zamenjala DM-V1,ki mislim,da bo mogoče celo boljša
Moje mnenje,globok sneg rabiš "kramparco",ko je pa že malo zvožen je pa lamelna guma tista,ki te bo pripeljala tak daleč,kolk je avto zmožen.
Moje mnenje,globok sneg rabiš "kramparco",ko je pa že malo zvožen je pa lamelna guma tista,ki te bo pripeljala tak daleč,kolk je avto zmožen.
Ja, imam na mojem avtu. Guma je zakon.
Ekola 
Dobil gume BLIZZAK DM Z3 tako, da ko jih konkretno stestiram poročam
x2gassa napisal/-a:Bridgestone dm-v 1![]()
Sneg, dež,...
Včeraj, ko je že kar dobro belilo sem pri vulkanizerju nataknil na Foresterja, nove Dunlop Grandtrek SJ6, in takoj na relacijo, po dolenjskih nespluženih cestah nato pa v gmajno v okolico Janč, gume se obnesejo kot odlične ! Priporočam
Živjo,AlešD napisal/-a:Ekola
na hitro da na pišem par besed o tem, kako se je gume obnašala.
Gume so se za 1x super obnesle. Poraba ne odstopa ne vem koliko od letne. Vožnja po snegu je poezija, tudi globok sneg ji ne dela težav prav tako ne plundra.Če bi gume še delali, bi se še 1x odločil za nakup. Ker je pa nov model Blizzak DM-V1 zunaj in glede na karakteristike, bi pa kar te probal
končna ocena
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Bliža se čas za nove zimske gume... Gledam Bridgestone dm-v1 in yokohama geolandar i/t g071, slednja je cenješa za 13€ na komad. Ima kdo izkušnje z zimsko yokohamo? Za Bridgestone je večino pozitivnih mnenj 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Z Yokohamo imam slabe izkušnje - prekomerna obraba. Lahko pa, da je to le osamljen primer.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Sicer malo off, ker vem da tega ne sprašuješ, ampak si gledal za michelin latitude alpin oz. variante teh? Osebno jo bom letos še enkrat kupil ker je stara 4 leta, ampak po dosedanjih izkušnjah na mokri (tudi mrzli) podlagi res lima, sneg pa itak forester popapa za hec. Super zadovoljen, pa še med najdražjimi ni. Ni pa glih terenska...
Wherever you go, there you are!
Mene pa zanima ali se dobijo gume Bridgestone dm - v1 v dimenziji 225 - 55 - 17 oz. kje si lahko to ogledam ? Sem že neki brsku, pa mi ne rata. 
Forester diesel
http://www.bridgestonetire.com/catalog" onclick="window.open(this.href);return false;
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Hvala.LSlabe napisal/-a:http://www.bridgestonetire.com/catalog
Forester diesel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov