Ga poznate?
Ga poznate?
ZAnima me, če kdo pozna tale avto oz. lastnika. Avto se mi zdi sumljivo poceni. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1219373
LP
LP
Mislim, da bo najbolje, da ga gres pogledat s katerim od nasih fantov in obvezno testna voznja. Glede na to, da nekateri ljudje smatrajo to vozilo kot terenca, bodi pozoren predvsem na podvozje.
Ce je bil avto karamboliran (vecina v Slo jih bolj ali manj je), se ne pomeni, da ni bil dobro popravljen. To pa takoj opazis z razliko v barvi, z raznimi spranjami in zamaknjenimi lucmi itd. Tle govorim o mm ne o cm (kar bi bilo recimo za Nivo tovarnisko normalno
)
Jasno pa je, da moras v vsak rabljen avto se nekaj dodatno vlozit, ce ne drugega vsaj redni servis, da si res ziher, da ima sveze tekocine.
Fajn je, ce ima servisno knjizico in racune popravil, da vidis zgodovino avta in s tem tudi odnos prejsnjega lastnika.
Nizja kupnina se ni nujno slabsa ohranjenost. V skrajnem primeru se lahko zgodi, da bos s popravili prisel na isto koncno ceno kot so ostali v ponudbi, vendar bo tvoj avto v nulo porihtan, v druge bi pa moral se kaj vlozit.
Res pa, da ti skakanje okoli mehankarjev pobere nekaj casa, zal se pa temu mnogokrat ne izognes niti pri novem avtu
Ce je bil avto karamboliran (vecina v Slo jih bolj ali manj je), se ne pomeni, da ni bil dobro popravljen. To pa takoj opazis z razliko v barvi, z raznimi spranjami in zamaknjenimi lucmi itd. Tle govorim o mm ne o cm (kar bi bilo recimo za Nivo tovarnisko normalno
Jasno pa je, da moras v vsak rabljen avto se nekaj dodatno vlozit, ce ne drugega vsaj redni servis, da si res ziher, da ima sveze tekocine.
Fajn je, ce ima servisno knjizico in racune popravil, da vidis zgodovino avta in s tem tudi odnos prejsnjega lastnika.
Nizja kupnina se ni nujno slabsa ohranjenost. V skrajnem primeru se lahko zgodi, da bos s popravili prisel na isto koncno ceno kot so ostali v ponudbi, vendar bo tvoj avto v nulo porihtan, v druge bi pa moral se kaj vlozit.
Res pa, da ti skakanje okoli mehankarjev pobere nekaj casa, zal se pa temu mnogokrat ne izognes niti pri novem avtu
-
?????
rabljen forester
hello,
rad bi en forester letnik 98,99, ker to nekako paše v moj žep, pa še bl mi je seksi od novga modela :P...na netu sem našel tega http://www.bolha.com/oglas2180551 , prebral ves vaš forum, zdej pa me zanima èe kdo pozna to vozilo in kakšna je scena....
in pa, èe je z vozilom vse Ok, kero najdražjo napak lahko prièakujem v najbližji prihodnosti...delam pa cca do 20 Kmetrov na leto....
rad bi en forester letnik 98,99, ker to nekako paše v moj žep, pa še bl mi je seksi od novga modela :P...na netu sem našel tega http://www.bolha.com/oglas2180551 , prebral ves vaš forum, zdej pa me zanima èe kdo pozna to vozilo in kakšna je scena....
in pa, èe je z vozilom vse Ok, kero najdražjo napak lahko prièakujem v najbližji prihodnosti...delam pa cca do 20 Kmetrov na leto....
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Malo hitro mu je šla sklopka - če predpostaviš, da ima realne km.
Je pa res, da se mi avto zdi tako italijanski, da zna biti iz uvoza. Kar seveda ne pomeni, da je vnaprej slabo, je pa potrebno biti precej previden.
Aja - tistih gum pa sam ne bi hvalil tako kot prodajalec, jih imam od jeseni na svojem konju in
No, brez ogleda nimamo kaj posebnega napisati. Hujših težav načeloma pri teh zadevah ni - mogoče amortizerji, kakšne težave s sondo ali katalizatorjem, sicer pa zadeve kar delujejo.
Sam ga iz ceste ne poznam. Malo me čudi, da je registriran, pa nima tablic. Mogoče ima ravno opravljen tehnični pregled (zaradi uvoza?).
Je pa res, da se mi avto zdi tako italijanski, da zna biti iz uvoza. Kar seveda ne pomeni, da je vnaprej slabo, je pa potrebno biti precej previden.
Aja - tistih gum pa sam ne bi hvalil tako kot prodajalec, jih imam od jeseni na svojem konju in
No, brez ogleda nimamo kaj posebnega napisati. Hujših težav načeloma pri teh zadevah ni - mogoče amortizerji, kakšne težave s sondo ali katalizatorjem, sicer pa zadeve kar delujejo.
Sam ga iz ceste ne poznam. Malo me čudi, da je registriran, pa nima tablic. Mogoče ima ravno opravljen tehnični pregled (zaradi uvoza?).
-
?????
Kaj pa tale? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1346678#
V cem pa je fora z lezaji, neki mi vsi govorijo, da se jih dosti pogosto menja?
V cem pa je fora z lezaji, neki mi vsi govorijo, da se jih dosti pogosto menja?
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Bridgestone Dueler 694pilgrim napisal/-a:katere gume pa so se ti tako zamerile, in zakaj?gore napisal/-a:Aja - tistih gum pa sam ne bi hvalil tako kot prodajalec, jih imam od jeseni na svojem konju in![]()
![]()
Takšne je imela ženščina gor. Jeseni pogledam, vidim M+S in se prepustim zimi ... (žal je bila bolj uboga).
Že od prvega km so se mi gume zdele neudobne. Celo tako, da sem naslednji dan šel do vulkanizerja, da jih je vzel pod drobnogled, vendar ni odkril kaj posebnega. Vulkanizer in mehanik sta nekaj omenjala, da imajo grob rob ... Skratka - gume so tako neudobne, da imam v avtu občutek, da stalno trese. Vibracije kot v Nivi, glasne pa tako, da me je zadnjič sodelavec opozoril, da me na cesti prepozna po glasu
Na mokrem cestišču blizu ničle so gume praktično brez oprijema. Ne bi verjel, če ne bi doživel. K sreči praviloma vozim počasi (sicer bi jih tudi zamenjal). Konec zime pa gledam na spletnih straneh proizvajalca in glej zlomka - gume sploh niso navedene med zimskimi. Sicer so glasne "kramparce", niso pa zimskega materiala. Proizvajalec ima druge zimske modele (mislim, da jih imaš ti).
Sedaj je poletje in gume bom do jeseni enostavno "zvozil", čeprav so glasne in neudobne. Sem le Goren'c.
originalne na novem so bile celoletne bridgestone dueller ht 684. V vseh možnih testih na netu so jih popljuvali: kot npr: "to niso gume, ampak prevleka za felno od trgovino do doma, ko jih takoj zamenjaš", "smrtno nevarne" in podobno. Meni služijo povprečno, saj z avtom ne počnem nič nenavadnega, res pa je, da so zelo glasne.
sem si pa za zimo vseeno kupil prave zimske gume, ki pa so popolnoma nekaj drugega. to so ODLIČNE zimske gume bridgestone blizzak DMZ3, ki so se v dveh (prejšnjih) zimah res izkazale. tudi testi in odzivi so več kot pozitivni. zanimivo, ista firma pa taka razlika.
sem si pa za zimo vseeno kupil prave zimske gume, ki pa so popolnoma nekaj drugega. to so ODLIČNE zimske gume bridgestone blizzak DMZ3, ki so se v dveh (prejšnjih) zimah res izkazale. tudi testi in odzivi so več kot pozitivni. zanimivo, ista firma pa taka razlika.
ja,gore napisal/-a: Torej so tvoje zimske bolj udobne kot letne
samo ker sem dal za njih čez 500 EUR jih čuvam in bom zvozil te letne, če so mi jih že prodali skupaj z avtom.
so pa s temi gumami (dueller 6...) opremljali kup novih avtov, od CRV dalje. kot da so se jih samo tako lahko rešili, zgleda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost