Forester:Menjava olja
Forester:Menjava olja
Pozdravljeni.
Na Foresterju imam namen menjati olje ter filter...Sam tega še nisem nikoli delal a mislim da ni neke filozofije.
Malo sem se že pozanimal in ogledal na avtu kje je kaj.
Zanima me katero olje naj nalijem v mašino in koliko le tega.
Ter če so kaksne posebnosti na katere morem paziti pri menjavi.
Pa da še omenim ročno zavoro katera bolj slabo ''prime'' kaj lahko preverim jaz doma da ga ne vozim na servis.
(diski)
Hvala ze v naprej. Lp
Na Foresterju imam namen menjati olje ter filter...Sam tega še nisem nikoli delal a mislim da ni neke filozofije.
Malo sem se že pozanimal in ogledal na avtu kje je kaj.
Zanima me katero olje naj nalijem v mašino in koliko le tega.
Ter če so kaksne posebnosti na katere morem paziti pri menjavi.
Pa da še omenim ročno zavoro katera bolj slabo ''prime'' kaj lahko preverim jaz doma da ga ne vozim na servis.
(diski)
Hvala ze v naprej. Lp
Re: Forester:Menjava olja
Da ti bodo fantje laže svetovali napiši kateri tip /letnik foresterja imaš. 
Forester diesel
Aja,parodn 
2.0 S-turbo 1998.
2.0 S-turbo 1998.
Hvala vsem za pomoč.Veliko ste pomagali.
Jaz imam samo NA subaruje.
Shell 5W-40 naj bi bil v redu. V tej temi spodaj je debata o olju. viewtopic.php?f=25&t=8972&start=150" onclick="window.open(this.href);return false;
Ročno zavoro se nastavi v kabini. Potrebno je sneti predal med sprednjima sedežema in priviti matico.
Ročna ne prime s ploščicami na disk, ampak notranji del diska deluje kot boben. http://opposedforces.com/parts/forester ... tration_3/" onclick="window.open(this.href);return false;
Shell 5W-40 naj bi bil v redu. V tej temi spodaj je debata o olju. viewtopic.php?f=25&t=8972&start=150" onclick="window.open(this.href);return false;
Ročno zavoro se nastavi v kabini. Potrebno je sneti predal med sprednjima sedežema in priviti matico.
Ročna ne prime s ploščicami na disk, ampak notranji del diska deluje kot boben. http://opposedforces.com/parts/forester ... tration_3/" onclick="window.open(this.href);return false;
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
V servisnem priročniku za moj avto (2006 Legacy) piše, da se ročno zavoro najprej nastavi na kolesih, šele potem v kabini.Topo napisal/-a: Ročno zavoro se nastavi v kabini. Potrebno je sneti predal med sprednjima sedežema in priviti matico.
No to je pa že nekaj 
Je pa možno da so ploščice že slabe tako da nima veze z nastavljanjem?Hvala!
Je pa možno da so ploščice že slabe tako da nima veze z nastavljanjem?Hvala!
Se pravi, da ploščic sploh še nisi gledal? Gotovo bi dobil več odgovorov, če bi napisal kaj vse si že preveril, preden si zastavil vprašanje.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
heh, mogoče pa ne more pogledat, ker feltne z diska dol ne dobi. tako je bilo pri meni ... je močen mož z težkim orodjem tolkel, da je spustila.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost