Avtomatski menjalniki subaru
Re: Avtomatski menjalniki subaru
avtomatika, ki zaupa gpsu? Se spuščaš po zakotni alpski cesti, kjer gps signal zelo oslabi, avtomatika ti ležerno prestavi v višjo, ti pa nisi pravočasno na bremzi... 
vse je odvisno od tega koliko pritiskaš na gas, četudi ti vrže v višjo prestavo, avto pač ne bo pospešil nekontrolirano. Pred ovinkom pa nimaš kaj pritiskati na gas, ponavadi tudi zaviraš.
Mislim si, da je smisel pametnih avtomatskih menjalnikov v temu, da predvidi ovinek in ti spusti v nižjo prestavo že pred ovinkom in tako omogoči kontrolirano pospeševanje iz ovinka.
Mislim si, da je smisel pametnih avtomatskih menjalnikov v temu, da predvidi ovinek in ti spusti v nižjo prestavo že pred ovinkom in tako omogoči kontrolirano pospeševanje iz ovinka.
Imam Foresterja 2000 LETNIK AVTOMATIK (1.2.3.D.N.R.P.) brez problema, dober olje in filter menjati tako kot ti piši za servis. Vozim se tudi po brezpotju, če lahko to rečemo za naše gozdne ceste (ceste, ki voziš na lastno odgovornost) poizkusil tudi v blatu in brez problema, res pa je, da imam tipko HOLD na tipki je slika snežinka za dobri oprijem. Seveda brez dobrih pnevmatik ne GRE.
PS: imel sem tudi OUTBACK-a 2.5, LETNIK 2001, AUTOMATIK, IN TUDI TA JE DELAL BREZ PROBLEMA, DELA ŠE ZDAJ, VENDAR NE PRI MENI.
PS: imel sem tudi OUTBACK-a 2.5, LETNIK 2001, AUTOMATIK, IN TUDI TA JE DELAL BREZ PROBLEMA, DELA ŠE ZDAJ, VENDAR NE PRI MENI.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost