Forester S Turbo 1999
Re: Forester S Turbo 1999
14.1V je ok. Lahko da pa res letijo večji delci skoz filter pa ti speska namesto da samo zamaže uporček-tipalo na MAF. Bi mogu dat še par slojev najlonk za filter 
ignorance is bliss
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Morda. Bomo vidl če bo dlje k mesc delu... 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Ena od teorij je, da MAF tut povečani tresljaji hitrej uničijo; ponavadi te športni filtri niso primerljivo dobr fiksirani, kot stock airbox... Jes sem sicer tudi imel športn filter na GT-jki samo mi ni pobralo nobenga MAF-a.
Nemorm verjet da je zarad MAF-a tolk blesavo lavfal avto. Kot da bi res bil izven faze povsem.
Zdaj veš da kadarkol karkol okol motorja čudno rata, najprej menjaš MAF
Zdaj veš da kadarkol karkol okol motorja čudno rata, najprej menjaš MAF
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ja, kr zalogo si nardim pa vozm s sabo vsaj enga za rezervo 
Točno to. Da lahk en senzor poštela mašino tako kot da je mehansko razštelana
ignorance is bliss
Originalni senzorji pretoka zraka so od proizvajalca Denso in so znani po kratki življenjski dobi.
Nekateri prisegajo na Boscheve (kat. št. 0 280 218 005), ki naj bi bili boljši. Ti naj bi se vgrajevali tudi v Nissanove senzorje (kat. št. 22680-7J600).
Tebi so se gotovo kvarili prehitro. Nekatere možne razloge za to ste že navedli.
Nekateri prisegajo na Boscheve (kat. št. 0 280 218 005), ki naj bi bili boljši. Ti naj bi se vgrajevali tudi v Nissanove senzorje (kat. št. 22680-7J600).
Tebi so se gotovo kvarili prehitro. Nekatere možne razloge za to ste že navedli.
Če smo že pri nissanovih senzorjih, je to stvar, ki na subaruju najhitreje crkne. Če ne verjameš, si poglej zadnji vpoklic subarujev. Ker so šparal, so dal poceni nissanova stikala pri zavorah, zdej jih morajo pa par milijonov zamenjat, ker jajca niti 100k ne zdržijo.
Tako da raje denso, kot karkoli nissanovega na subaruja.
Tako da raje denso, kot karkoli nissanovega na subaruja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Hvala za info. Zaenkrat zamenjam peno na filtru, za naprej pa morda res z bosch-ovim probam.Marky napisal/-a: ↑19. April 2020, 21:26Originalni senzorji pretoka zraka so od proizvajalca Denso in so znani po kratki življenjski dobi.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Na, končno dober zvok, tih pa globok pod štandgasom, ko ga zahodiš pa rata prijetno glasen, lepo poka pri downshiftih 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Video v dokaz
Pa kakšna informacija o spremembah na izpušnem sistemu tudi ne bi bila slaba.

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Prodrive lonec je neki najboljšega kar se tiče zvoka na subaruju. To je to. Je dost glasen ni pa tečen, kot recimo Blitz nur spec Ž in ostale pokalice.
Pa tudi Prodrive-a se po 300km avtoceste pošteno naješ, sploh v karavanski izvedbi, ko še tolk bolj v kabino tolče
Pa tudi Prodrive-a se po 300km avtoceste pošteno naješ, sploh v karavanski izvedbi, ko še tolk bolj v kabino tolče
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Bom posnel kej, poraba se je dvignila, to je tudi razlika napram prej, bolj teram
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Tako, nova pena za filter, razlika je seveda očitna, me zanima če bo kaj povezave z delovanjem maf-a...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov