Takole izgleda pri meni potenciometer. Se to normalno razdre ali so kakšne težave če se lotim čiščenja?
https://ibb.co/9vvJnSM
Nihanje obratov - guncanje v 1. in 2. prestavi 2.0D
Re: Nihanje obratov - guncanje v 1. in 2. prestavi 2.0D
In ste kaj odpravili/odkrili? Tudi meni niha pri nizkih obratih tako da spremljam da vidim v kero smer iti...
Re: Nihanje obratov - guncanje v 1. in 2. prestavi 2.0D
Ne, na žalost... Tako nekako kot je že bilo na začetku rečeno, da se navadiš ekstra lepo vozit, kljub temu da si že pred tem menjal perfektno.
Ne veš kaj je perfektno dokler ne voziš Subaruja očitno

Potenciometer ne verjamem da je kriv, ker načeloma ne dela problemov, kot bi jih predvidel da bi jih.
Verjetno z zamenjavo vseh nosilcev bi pridobil na udobju, ampak nisem še prepričan, če bi se spuščal po tej smeri, dokler ne bi vedel, da bo vsaj približno občutna razlika. Bojim se, da bi menjal za 20% razlike, kar je na koncu dneva premalo za ves trud in denar.
Bom pa še vedno na preži za rešitev in mnenje tistih, ki so ali bodo menjali nosilce. Sem zasledil v tujini pri parih, da je bila razlika, ampak premalo da bi bil siguren.
Ne veš kaj je perfektno dokler ne voziš Subaruja očitno
Potenciometer ne verjamem da je kriv, ker načeloma ne dela problemov, kot bi jih predvidel da bi jih.
Verjetno z zamenjavo vseh nosilcev bi pridobil na udobju, ampak nisem še prepričan, če bi se spuščal po tej smeri, dokler ne bi vedel, da bo vsaj približno občutna razlika. Bojim se, da bi menjal za 20% razlike, kar je na koncu dneva premalo za ves trud in denar.
Bom pa še vedno na preži za rešitev in mnenje tistih, ki so ali bodo menjali nosilce. Sem zasledil v tujini pri parih, da je bila razlika, ampak premalo da bi bil siguren.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost