Zivjo, se mi je zgodila "čudna stvar". Zadnjih luči ne morem izklopiti. Ko ugasnem avto še kar svetijo. Kakšna ideja? Imam foresterja 2003.
Hvala in lp
Luči zadaj- se ne izklopijo
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Luči zadaj- se ne izklopijo
Verjetno si vklopil parkirne luči - stikalo na vrhu plastike okoli volanskega droga... Po drugi strani pa to pomeni, da ti ne delajo pozicijske žarnice spredaj...
Res je, zgleda da premalo poznam avto
. Res je tudi, da spredaj ne delajo pozicijske.
Hvala za hiter odziv.
Lp
Hvala za hiter odziv.
Lp
Temu stikalu se v profesionalnem jeziku reče "battery drain switch" in si lahko preklemano vesel, da nisi prišel do avta z mrtvim akumulatorjem
Jaz sem že 3x zaklal akumulator s tem stikalom. Vsakič sem seveda delal nekaj povsem tretjega. Enkrat brisal prah, drugič razstavljal števec, itd...
In ker tudi meni spredaj niso delale pozicije, sem seveda šel stran od avta in nisem opazil da zadaj pa luči gorijo. Super reč...
Potem pa meriš s voltmetrom akumulator, ta pa ima 0V...nič jasno
Sreči sem potem z regeneracijo akumulatorja uspel še nekak bandažirat zadevo do te mere da je biu akumulator še uporaben...
Jaz sem že 3x zaklal akumulator s tem stikalom. Vsakič sem seveda delal nekaj povsem tretjega. Enkrat brisal prah, drugič razstavljal števec, itd...
In ker tudi meni spredaj niso delale pozicije, sem seveda šel stran od avta in nisem opazil da zadaj pa luči gorijo. Super reč...
Potem pa meriš s voltmetrom akumulator, ta pa ima 0V...nič jasno
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost