V hrib ne gre kot bi moral
V hrib ne gre kot bi moral
Vozim xt 2.0. At. Interkuler od wrx-a. Prodrive komplet izpuh. Avto na ravnem gre ko raketa. Vsaj zdi se tako. Ko pa vozimo v klanec in pritisnem pedal za plin do kraja. Kick down avto vlece kot bi vlekel za sabo 3 tone. Pospesuje vendar premalo! Mi lahko kaj svetujete kaj pogledat.svecke, senzorji, filter goriva, luftmeser….???hvala
Re: V hrib ne gre kot bi moral
Premalo olja v menjalniku?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Preveril. Prej prevec kot premalo. Mrzel je avto ima na sipki full na hot.
kako si meril? pri ugasnjenem al prižganem?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
a nebi to tudi na ravnini potem imel problemov? ker avto po ravnini leti, kakor pravi.
kaj pa hillholder, da mu v hrib začne bremzat?
Meril sem pri hladnem. Sem ga spustil ven. Ga je bilo dobra pol litra prevec. Nisem ga se probal v klanec….smo pa sli na morje z njim. Prvic na ac! Tempomat pa gasa hehe
Pri vžganem avtu ali ugasnjenem avtu si meril?
Ugasnjenem
Pol ga imaš sedaj premalo v menjalniku.
Merilo naj bi se pri prižganem avtu.
Merilo naj bi se pri prižganem avtu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov