Ropot v zadnjem delu
Ropot v zadnjem delu
Pozdravljeni, mehanik mi je pred kratkim zamenjal na foresterju 1999 vse silene in gumice v zadnjem delu avta. Sedaj se je pojavil ropotajoč zvok, kot da je nekje luft, sliši se predvsem na makadamski cesti. Je možno da so amortizerji fuč.
Re: Ropot v zadnjem delu
Najverjetneje je link stabilizatorja...Preveri če imajo luft.
Amortizer sam načeloma lahko dobi luft, vendar če ni masten, potem to skoraj sigurno ni to. Če je masten je pa itak al itak za zamenjat
Poka lahko še vpetje stabilizatorja Tam kjer je stabilizator vpet na karoserijo.
Če je menjal vse gumice na vpetju rok/pesta (ma če jih ni 20 nočem nič) pol to nebi smelo pokat. Sem pa že videl, da je folk določeno roko pri določenih subarujih nataknil narobe (obrnjeno na glavo) in je potem to tolklo ob karoserijo/most.
Amortizer sam načeloma lahko dobi luft, vendar če ni masten, potem to skoraj sigurno ni to. Če je masten je pa itak al itak za zamenjat
Poka lahko še vpetje stabilizatorja Tam kjer je stabilizator vpet na karoserijo.
Če je menjal vse gumice na vpetju rok/pesta (ma če jih ni 20 nočem nič) pol to nebi smelo pokat. Sem pa že videl, da je folk določeno roko pri določenih subarujih nataknil narobe (obrnjeno na glavo) in je potem to tolklo ob karoserijo/most.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov