Pozdrav,
Nisem zasledil kakšne podbrobne teme na e-boxerja, zato bi kar tukaj vprašal, ali ima kdo mogoče kakšne izkušnje ?
Kupil bi rad 2020 letnik Foresterja 2.0ie ampak ne poznan nikogar ki bi imel izkušnje. Zgleda je zadeva mišljena blolj za za eu market ? ker tudi online ni precej informacij. Sistem razumem, zanima me ali so kakšne pogoste težave z temi avti ? To kar gledam je 100.000km prevoženih. Subaruja še nisem imel, sicer vidim da boxerje dokler ni dizel še kar hvalijo. CVT menjalniki na subaruju so ok ?
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... d79&vc=Car
hvala vam za pomoč
Forester 2.0 e-boxer mnenja
Re: Forester 2.0 e-boxer mnenja
Avto dober, edino malo tezak za ta motor. Pac liter ali 2 vec na 100km. Cvt ni problema. Veliko ti pove servisna knjizica. Predvsem pa preverit kapaciteto litijeve baterije. Pa ce ima avto 3+5let garancije je velik plus.
Za nezahtevne uporabnike je čisto dovolj.
Od znancev, ki imajo xvja in foresterja nisem zasledil, da bi imeli kakšne težave. Xv je res, da star samo 3leta, Forester pa mislim, da je 5let.
Baterija ima...mislim, da še 10 letno garancijo?
Kako in koliko je cenovno v primeru težav z baterijo pa ne vem.
Kaj več pa lahko pove kašen uporabnik eboxerja.
CVT je čisto svoj in nekih težav nima.
Rečem pa lahko, da je bolj uglajen od avtomatikov.
Kaj pa določen uporabnik pričakuje od vozila je pa drugo.
Predlagam, da dobiš katerega uporabnika, ki ima e-foresterja, da ti ga predstavi in boš najbolje vedel pri čem si.
Od znancev, ki imajo xvja in foresterja nisem zasledil, da bi imeli kakšne težave. Xv je res, da star samo 3leta, Forester pa mislim, da je 5let.
Baterija ima...mislim, da še 10 letno garancijo?
Kako in koliko je cenovno v primeru težav z baterijo pa ne vem.
Kaj več pa lahko pove kašen uporabnik eboxerja.
CVT je čisto svoj in nekih težav nima.
Rečem pa lahko, da je bolj uglajen od avtomatikov.
Kaj pa določen uporabnik pričakuje od vozila je pa drugo.
Predlagam, da dobiš katerega uporabnika, ki ima e-foresterja, da ti ga predstavi in boš najbolje vedel pri čem si.
Zdravo,
jaz imam letnik 01/2021, kupil sem ga z nekje 20.000 km in imam zdaj nekje 70.000 km. Z avtom ni nobenih tezav, do sedaj sem moral zamenjati edino vetrobransko steklo (kamni).
Modeli do facelifta so imeli vgrajen sibek Panasonicov akumulator, ki se je baje ob kratkih voznjah zelo hitro spraznil. Jaz sem svojega ze kupil z mocnejsim vgrajenim akumulatorjem, mogoce je imela prejsnja lastnica tezave in je bil zato ze zamenjan. Tezav z akumulatorjem nimam nobenih, kratkih vozenj pa tudi nimam veliko.
Ce bos avto uvazal iz Nemcije, se pozanimaj kako je z garancijo, ker za nas je glavni uvoznik Italija in pooblasceni servis, vsaj v Mariboru, prizna minimalno garancijo, ce je avto iz Nemcije, to je 3 leta. Mogoce pa se je v vmesnem casu kaj spremenilo, tako je bilo pred dvemi leti.
Ce te pa se kaj zanima, pa kar vprasaj.
jaz imam letnik 01/2021, kupil sem ga z nekje 20.000 km in imam zdaj nekje 70.000 km. Z avtom ni nobenih tezav, do sedaj sem moral zamenjati edino vetrobransko steklo (kamni).
Modeli do facelifta so imeli vgrajen sibek Panasonicov akumulator, ki se je baje ob kratkih voznjah zelo hitro spraznil. Jaz sem svojega ze kupil z mocnejsim vgrajenim akumulatorjem, mogoce je imela prejsnja lastnica tezave in je bil zato ze zamenjan. Tezav z akumulatorjem nimam nobenih, kratkih vozenj pa tudi nimam veliko.
Ce bos avto uvazal iz Nemcije, se pozanimaj kako je z garancijo, ker za nas je glavni uvoznik Italija in pooblasceni servis, vsaj v Mariboru, prizna minimalno garancijo, ce je avto iz Nemcije, to je 3 leta. Mogoce pa se je v vmesnem casu kaj spremenilo, tako je bilo pred dvemi leti.
Ce te pa se kaj zanima, pa kar vprasaj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov