Vzmetenje Forester
Vzmetenje Forester
Mogoče kdo ve, kako deluje izravnavanje vozila v vodoraven položaj, ne glede na obremenjenost prtlažnega prostora...?
ravno glede na obremenjenost, če te zanima al ne 4 žakle cementa v gepek 20km vožnje in hitro opaziš če dela al ne, je pa ponavadi tako da izravnava še dobro dela čeprav v praznem avtu zadnji konez na luknjah v ovinku že izgublja oprijem, torej še preden crkne izravnava so amortizerji že občutno mehkejši, vsaj pri meni in v drugih dveh primerih je blo tako.
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
glede na to, da ima mojvoj novega foresterja, ga pomojem ne zanima ali dela ali ne, temveč na kakšen princip dela.
Torej, sistem dela na hidravliko. Sistem zazna za koliko se amortizer stisne pod obremenitvijo in na podlagi tega uravnava z hidravliko. Tako v grobem.
Torej, sistem dela na hidravliko. Sistem zazna za koliko se amortizer stisne pod obremenitvijo in na podlagi tega uravnava z hidravliko. Tako v grobem.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Najlepša hvala za odgovore!
Torej je ta dvig hidravličen, krmiljen z ustrezno elektronsko napravo....ZANIMIVO!
Deluje pa, saj avto stoji vodoravno neglede na to ali je prazen ali v
njem sedimo 4 MOČNI....
Pravzaprav je to ena zelo fajn stvar, saj me pri avtu namreč zelo moti, da se v primeru štirih potnikov zadnji del skoraj vleče po tleh....
Torej je ta dvig hidravličen, krmiljen z ustrezno elektronsko napravo....ZANIMIVO!
Deluje pa, saj avto stoji vodoravno neglede na to ali je prazen ali v
njem sedimo 4 MOČNI....
Pravzaprav je to ena zelo fajn stvar, saj me pri avtu namreč zelo moti, da se v primeru štirih potnikov zadnji del skoraj vleče po tleh....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost