Novi Forester-automatik
Novi Forester-automatik
Živjo!
Ogledujem si novega foresterja, pa me zanima, če ima kdo automatika, po možnosti predelanega na plin in kako je zadovoljen z avtom na splošno in kako z menjalnikom?
Vsakršen komentar je dobrodošel.
Jan
Ogledujem si novega foresterja, pa me zanima, če ima kdo automatika, po možnosti predelanega na plin in kako je zadovoljen z avtom na splošno in kako z menjalnikom?
Vsakršen komentar je dobrodošel.
Jan
lepo pozdravljen,
žal ni avtomatik, niti ni na plin, je pa forester, star pet let in z njim sem zeeelo zadovoljen. vse pomanjkljivosti - v primerjavi s konkurenco - so zanemarljive; zanesljivost in zmogljivosti, ko gre zares, odtehtajo.
kaj več o avtomatiki in plinu pa drugi, precej obojega je na tem forumu.
žal ni avtomatik, niti ni na plin, je pa forester, star pet let in z njim sem zeeelo zadovoljen. vse pomanjkljivosti - v primerjavi s konkurenco - so zanemarljive; zanesljivost in zmogljivosti, ko gre zares, odtehtajo.
kaj več o avtomatiki in plinu pa drugi, precej obojega je na tem forumu.
- jojovix
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 102
- Kraj: Preko brda na vrh ovce
je rekla je kazala...
Baje majo težave s šibedahom, pri večjih hitrostih, če se prav spomnim cca.140, se ne odpira in zadnji lonec zgnije v enem letu.
To nikakor ni preverjena informacija, kot piše v naslovu je rekla je kazala

To nikakor ni preverjena informacija, kot piše v naslovu je rekla je kazala
Kdr čm pa kamr čm vedno s Subarujem...
Hvala vsem za odgovore.
To s šibedahom me ne moti, zadnji lonec se pač zamenja (cena?).
Bolj me je zanimalo kako je z menjalnikom (vozil sem novega dizla), pri IS pa nimajo testnega avtomatika, da bi ga sprobal...
Če kdo pozna koga, ki ima novega avtomatika, se priporočam
Fori je pa itak *FORI*.
Jan
To s šibedahom me ne moti, zadnji lonec se pač zamenja (cena?).
Bolj me je zanimalo kako je z menjalnikom (vozil sem novega dizla), pri IS pa nimajo testnega avtomatika, da bi ga sprobal...
Če kdo pozna koga, ki ima novega avtomatika, se priporočam
Fori je pa itak *FORI*.
Jan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov