sredinski naslon za roke Forester 2009
naslon za roke in sovoznikov sedež
...če si tega res želim?
recimo takole: razmišljanje v stilu "važna je pot in ne cilj" je žensko razmišljanje...
jaz sem pa vseeno bolj ciljno usmerjen :-)
kaj pa okvirna cena?
z.
recimo takole: razmišljanje v stilu "važna je pot in ne cilj" je žensko razmišljanje...
jaz sem pa vseeno bolj ciljno usmerjen :-)
kaj pa okvirna cena?
z.
To bi moral it pogledat. Morda bi pa bilo vredu.
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3984788
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3984788
Go Westy, go!
o, to pa zgleda lepo...:-)
bom pa res šel pogledat, hvala!
z.
bom pa res šel pogledat, hvala!
z.
Osebno bi najraje podaljšal-zamenjal samo pokrov sredinske konzole. Ampak očitno bo lažje in lepše zamenjati celo konzolo. Grem pogledat predlaganega in sporočim vsem, kako paše v Foresterja, mogoče priložim še fotko, če ga zamenjam in še komu pade ideja za zamenjavo na misel!
z.
z.
-
forester power
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 52
- Kraj: ljubljana
Re: sredinski naslon za roke Forester 2009
Tole nekak ne gre skupaj....ker si višje rasti imaš sedež verjetno spuščen višje in ne nižje....vsaj jaz imam storjeno tako?
Pa tudi naslon za desnico je na čisto pravi višini...??
zoran napisal/-a:Pozdravljeni,
Imam malce specifično težavo. Namreč, na mojem Foresterju 2009, boxer diesel je nameščeno sredinsko naslonjalo za roke. Ker sem višje rasti in imam tudi sedež dvignjen visoko zaradi boljšega pregleda, mi je obstoječe naslonjalo za roke prenizko. Hkrati pa je tudi prekratko.
Ali obstaja kakšno drugo, nesubarujevo naslonjalo (morda samo zgornji del-pokrov!), ki bi lahko ali nadomestilo obstoječega ali pa se le dodatno namontiralo?
Pa še nekaj: ali obstaja kakšna varianta, da bi bilo možno dvigniti sovoznikov sedež?
hvala,
Zoran
Re: naslon za roke in sovoznikov sedež
tudi Garmin ni vedno zanesljivzoran napisal/-a:"važna je pot in ne cilj" je žensko razmišljanje...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Re: naslon za roke in sovoznikov sedež
garmin je baba al ded?niva13 napisal/-a:tudi Garmin ni vedno zanesljivzoran napisal/-a:"važna je pot in ne cilj" je žensko razmišljanje...
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Re: sredinski naslon za roke Forester 2009
Mogoče ne gre skupaj na prvi pogled ampak iz Freelanderja sem vajen sedeti precej višje kot v Foresterju, zato sem tudi sedež precej dvignil in imam še vedno dovolj prostora do stropa. V vsakem primeru pa je naslon prekratek, pomaknjen preveč nazaj, ne glede na višino.
Bom najprej probal s predlaganim dodatkom za Legacyja in sporočim, kako deluje.
z.
Bom najprej probal s predlaganim dodatkom za Legacyja in sporočim, kako deluje.
z.
forester power napisal/-a:Tole nekak ne gre skupaj....ker si višje rasti imaš sedež verjetno spuščen višje in ne nižje....vsaj jaz imam storjeno tako?
zoran napisal/-a:Pozdravljeni,
Imam malce specifično težavo. Namreč, na mojem Foresterju 2009, boxer diesel je nameščeno sredinsko naslonjalo za roke. Ker sem višje rasti in imam tudi sedež dvignjen visoko zaradi boljšega pregleda, mi je obstoječe naslonjalo za roke prenizko. Hkrati pa je tudi prekratko.
Ali obstaja kakšno drugo, nesubarujevo naslonjalo (morda samo zgornji del-pokrov!), ki bi lahko ali nadomestilo obstoječega ali pa se le dodatno namontiralo?
Pa še nekaj: ali obstaja kakšna varianta, da bi bilo možno dvigniti sovoznikov sedež?
hvala,
Zoran
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost