Forester diesel - auspuh

Subarujev predstavnik razreda SUV
Odgovori
jezdec
Uporabnik foruma
Prispevki: 94
Kraj: Vransko

Odgovor Avtor: jezdec » 15. Februar 2011, 09:12

Prav tako se je pomoje nesmisleno "kregati" z vodji servisov, oziroma pisati pritožbe, ker nič ne dosežeš....s prvim sem že probal, pa je bilo čisto neplodno, ker so oni 100% prepričani v kvaliteto svojega servisa...?? :shock: :shock: :twisted: :twisted:

EDINO KAR LAHKO NAREDIMO, IN KAR JE TUDI NAMEN TEGA PISANJA, JE DA OZAVESTIMO TISTE LASTNIKE SUBARUJEV, KI NAM NI VSEENO ZA SVOJ AVTO!

gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 954
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Odgovor Avtor: gore » 15. Februar 2011, 09:15

Dokler je bil moj sedanji črnuh v garanciji sem ga vozil k Maruclju (Interservis). Pa tudi prejšnji so bili kdaj tam na obisku. In moram reči, da sem imel dober občutek. Niso več ravno najcenejši, vendar se mi zdi, da delajo pošteno.
Sam sicer vozim k kolegu, ki ima avtomehanični servis. In kot je prejle nekdo napisal (nebivedu ali gorazd) se tudi meni zdi, da sedaj ni nujno, da servisiraš na pooblaščenih servisih za priznanje garancije. Seveda pa mora biti servis narejen "po propisima proizvođaća" z računi, sicer dokazovanja ne bo. :shock:

Uporabniški avatar
b.m
Uporabnik foruma
Prispevki: 396
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: b.m » 15. Februar 2011, 16:39

Sicer imam imprezo a avto/e servisiram pri Maruclju že 8 let - sem zadovoljna! Kompliciram ne preveč, ker se toliko ne spoznam, rečem le, da naj naredijo kar je nujno drugače pa sporočijo. Na zadnjem servisu je bilo potrebno menjati vse začne filtre, so poklicali in povedali, da niso ravno poceni in naj se odločim.
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost