No mislim, da so predhodniki malo zašli s teme ( s predala so pristali že na ježevkah ).
Tvoja jeza je popolnoma upravičena (predvsem glede na ceno vozila). Upam, da si v tem času že našel rešitev, drugače pa - avto je v garanciji, zateži jim na polno, da se te bodo naveličali. Če ne znajo odpravit napake, pa zahtevaj nov pokrov predala. Morda bo potem v redu.
V žlahti imamo v glavnem "japonce" Toyota,Mazda, Nissan, pa nikol niso na uradnih servisih(v času garancij )komplicirali,če si imel kakšno zahtevo, da ti kakšen del zamenjajo.
To naj bi bila filozofija japonskih firm - zadovoljen kupec.Upam, da je tako tudi pri Subaruju.
predal pred sovoznikom
ja saj bi jim težil, vendar je servis v mariboru jaz pa v prekmurju in me to teženje vsdakič košta še nekaj nafte in časa
ne splača se mi več vozit k šerbineku, ker se tam za zadovoljnega kupca ne sekirajo preveč
predal bomo skoraj popravili sami - žena ima tudi par dobrih idej
žena ima nissana micro , staro tri leta, pri njej cvili armaturka, zadnja vrata itd.
japonci mogoče niso več kar so bili, čeprav jaz še vedno verjamem v subaruja, pri nissanu je pa po mojem mnenju krivo njihovo združevanje z renaultom, ki ne ve narediti avtomobila
ne splača se mi več vozit k šerbineku, ker se tam za zadovoljnega kupca ne sekirajo preveč
predal bomo skoraj popravili sami - žena ima tudi par dobrih idej
žena ima nissana micro , staro tri leta, pri njej cvili armaturka, zadnja vrata itd.
japonci mogoče niso več kar so bili, čeprav jaz še vedno verjamem v subaruja, pri nissanu je pa po mojem mnenju krivo njihovo združevanje z renaultom, ki ne ve narediti avtomobila
subaru forester boxer diesel 2010
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost